F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Najbolje od timskog radija s VN Japana

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniil Kvyat, VN Japana

Daniil Kvyat, VN Japana

-“Ako me još uvijek možeš čuti, što se dogodilo?”
-“Dodirnuo sam travu na ulazu u zavoj u pokušaju da ispravim bolid. Dobro sam.” – Kvyat je doživio veliki incident na kraju kvalifikacija, ali je izašao iz bolida neozlijeđen.

-“Mogu li ući u boks ovaj krug? Nema poante u ovoj vožnji, samo bespotrebno riskiramo…” – Raikkonen je tražio od ekipe da se vrati u boks tijekom kišom natopljenog prvog treninga.

-“Javite mi ako želite da nastavim voziti, sada je sigurnije na stazi.”
-“Grozno je. Uđi u boks.”
– Bottas je prekinut tijekom vožnje na drugom treningu.

-“Ovo je vjerojatno bio moj najbolji krug na Suzuki ikada. Nisam siguran da mogu bolje od ovoga.” – Alonso je preko radija javio da je dao sve od sebe, ali i dalje prema njegovim riječima najbolji krug u Suzuki, koji je bio dovoljan za tek 14. mjesto na startu.

-“Ne vidim prednje krilo, vozim jako sporo, čak ne mogu niti skretati.” – Massa je javljao timu da je imao probleme na startu nakon kontakta s Ricciardom.

-“Imam oštećenje, oštećen je stražnji dio bolida. Mogu li nastaviti?” – Perez je upitao Force Indiju je li sigurno nastaviti utrku nakon izlijetanja u šljunak u prvom zavoju.

-“Balans je dobar, ali osjećaj je kao da vozim po ledu. Svi me obilaze na pravcu kao da vozim GP2 bolid. Sramotno, jako sramotno… Radim sve što mogu.
“GP2 motor, GP2, aaaaa. Ne mogu vjerovati s kojim se vozačima mi utrkujemo…”
– Alonso je postajao sve više isfrustriran očajnom brzinom na pravcima.

-“Ovaj krug je jako bitan. Boks, odnosno uradi suprotno od Vettela.” – Mercedes je poručio Rosbergu.
-“Prestigli su nas, preskočili su nas kroz bokseve!” – Vettel nakon što je izgubio drugu poziciju od strane Rosberga.

-“Bili smo sretni da nas Ricciardo nije udario, bio je jako blizu.”
-“Da, vidio sam to u retrovizoru. Moglo je biti ozbiljno.”
– Ericsson je izbjegao kontakt s Ricciardom u zadnjim krugovima utrke i zadržao Red Bull iza.

-“Stisni sada i napadaj Bottasa, uništi mu gume.
“Odličan posao, bravo!”
– Mercedes je prvo želio od Rosberga da vrši pritisak na Bottasu, a zatim su ga pohvalili nakon sjajnog preticanja u šikani.

-“Pokušao sam sve što sam mogao. Gume su bile na granici, nisam mogao više uraditi. Idealno, trebali smo ući u boks jedan krug ranije, ali lako je sada biti pametan.” – Vettel je bio malo razočaran nakon utrke jer je osjetio da je drugo mjesto bilo moguće.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj