Sainz: Ferrari može biti ispred McLarena na ostalim stazama

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 6 komentara

Prema napretku koji su napravili od prošle sezone, Carlos Sainz vjeruje da Ferrari može biti u pozicijama ispred McLarena. Prošle sezone su završili na šestom mjestu u poretku konstruktora, što predstavlja najgori rezultat unatrag četrdeset godina.

Ove sezone se nalaze u borbama na vrhu sredine poretka s McLarenom, a iako je McLaren nadjačao Ferrari u prethodne dvije utrke, Sainz vjeruje da će njegova momčad biti bolja na stazama koje odgovaraju karakteristikama njihovog bolida. Na pitanje o tome tko ima bolji bolid, Sainz je rekao sljedeće:

“Mislim da je vrlo neizvjesno, iskreno. Vrlo je teško odabrati.”

“Mislim da McLaren ima svoje prednosti i nedostatke. Ali ono što čini zaista lijepu borbu je to što smo brzi na različitim mjestima na stazi i to je zabavno.”

“U Imoli je Lando jako dobro iskoristio cijeli potencijal automobila, i bio je takav cijelog vikenda, posebno od subote nadalje, i odradio je dobru utrku.”

“Možda su ovaj vikend imali malu prednost kao i prošlog vikenda, ali čim odradimo jako dobar vikend i odemo na stazu koja nam možda ide u prilog, mislim da možemo biti ispred.”

Carlos Sainz

Iako McLaren ima prednost u odnosu na Ferrari što se tiče brzine na pravcu, u Bahreinu su se ipak mučili sa tempom u kvalifikacijskim krugovima. No, Ferrari je imao poteškoće u borbi s Norrisom u Imoli na utrci, što se jednim dijelom može objasniti postavljanjem malo više downforcea zbog mokrih uvjeta.


Odgovor

6 komentara

  1. Charles Leclerc
    Emin1 Prikaži

    ispred jednog MClarena jesu ispred drugog ne(bar za ove 2 trke)



    7
    7

    0
  2. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …malo medijskog ‘cvijeća’…nisu ispred iako jesu blizu, nakon dvije utrke vidi se da ima napretka ali da konja još uvijek fali…brzina u zavojima je možda tu ali fali još brzine po ravnom…



    5
    4

    1
  3. Red Bull
    Kico Donator Prikaži

    Moj Ricc,dobar vozac ali naslova nece vidit,jos par godina i penzija!



    4
    2

    2

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.