Alonso odgodio objavljivanje biografije dok ne ode iz F1

Izdvojeno

Pulsmedia portal

Prije 3 godina 2 min 2 komentara

Dvostruki prvak Formule 1 Fernando Alonso kaže kako je odgodio objavljivanje svoje biografije sve dok se u potpunosti ne povuče, jer želi biti u mogućnosti “reći istinu”. Španjolac je izvorno namjeravao objaviti svoju životnu priču krajem 2018., nakon što se činilo da je njegova F1 karijera završila.

No, s time što se nastavio natjecati i u WEC-u i Reliju Dakar prije nego se vratio u Formulu 1 s Alpineom ove sezone, Alonso je rekao da nema smisla nastaviti s izvornim planom.

Obećavši da će knjiga reći istinu o njegovoj karijeri – što bi moglo uključivati ​​neke fascinantne uvide u njegovo razdoblje osvajanja prvenstva u Renaultu i njegovo burno vrijeme u McLarenu 2007. – računa da neće imati smisla otkrivati ​​stvari dok se još uvijek natječe.

Govoreći uoči Velike nagrade Emilia Romagne na Instagram live-u sa svojom momčadi Alpine, Alonso je rekao da knjiga definitivno stiže – ali da neće biti objavljena još neko vrijeme.

“Već nekoliko godina radim na knjizi.”

“Prvotno sam ju planirao objaviti 2018. godine kada sam napustio Formulu 1.”

“Ali smo onda to odgodili već neko vrijeme jer sam shvatio da nastavljam s utrkama u različitim kategorijama i da sam se vratio u Formulu 1.”

“Dakle, učinit ću to kad stanem i kad budem mogao ispričati vlastita iskustva i vlastitu istinu stvari.”

“Jer ako knjiga izađe dok se utrkujem, onda je to možda malo čudno. Zato više volim završiti, a zatim ispričati svoje iskustvo svog života u moto utrkivanju.”

Fernando Alonso

Alonsova autobiografija pod nazivom “Racer” već je neko vrijeme navedena u knjižarama i trenutno ima privremeni datum izlaska u rujnu 2022. Međutim, ako Alonso kaže da neće izaći dok se natječe, onda će to biti postavljeno da bude odgođeno do daljnjeg jer je ugovor s Alpineom potpisan najmanje do kraja sljedeće godine.


Odgovor

2 komentara

  1. Lewis Hamilton
    Sodoff Baldrick 44 Prikaži

    Ovo će biti zanimljivo štivo. Samo malo glupo zvuči ovo ‘vlastitu istinu’, pa istina može biti samo jedna. Bolje da je rekao ‘vlastito viđenje stvari’ ili tako nekako..



    4
    4

    0
  2. OnlyAlonso Prikaži

    U svakom slucaju kupujem i sa gustom cu je procitat



    5
    4

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.