Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

U Silverstoneu oprezno optimistični oko povratka navijača na tribine

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U Silverstoneu oprezno optimistični oko povratka navijača na tribine

Ante Vetma

Šef staze u Silverstoneu je “oprezno optimističan” oko mogućnosti da ove godine na VN Velike Britanije ponovo vidimo navijače na tribinama.

Britanska vlada predstavila je plan olakšavanja restriktivnih mjera, a u tom planu je predviđeno da opća populacija može posjećivati sportske događaje ovog ljeta. Naime, od 17. svibnja će sportski događaji na otvorenom moći ugostiti do 10 tisuća gledatelja ili 25% ukupnog sjedećeg kapaciteta, što god da predstavlja niži broj od to dvoje. Taj broj mogao bi se dodatno povećati 21. lipnja.

“Oprezno sam optimističan, ali to je još uvijek daleko,” izjavio je Stuart Pringle.

“Zahtjevi su jasno postavljeni. Postoje varijable koje su izvan bilo čije kontrole, no ako sve bude išlo dobro – mislim da ljudi žele vidjeti priliku za svjetlo na kraju tunela.”

“Vlada je pojasnila da je to četvrti korak, a u ova tri prethodna koraka bilo što može poći po krivu. Prema tome, ništa nije sigurno. Nama kao promotorima je vrlo teško.”

VN Velike Britanije u svojim najboljim danima je znala vidjeti ukupno do 340 tisuća navijača kroz trodnevni GP vikend.

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3550 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Sezona kiselih krastavaca. Što bi bilo kad bilo a kod Corone ne moži biti ni ono što se babi snilo.

    LP    1

    0