Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Četvrta ekipa potvrdila datum: AlphaTauri predstavlja bolid 19.2.

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Četvrta ekipa potvrdila datum: AlphaTauri predstavlja bolid 19.2.

Ante Vetma

AlphaTauri je četvrta ekipa koja je objavila kad će predstaviti svoj novi bolid. Proizvod pod imenom AT02 javnost će tako upoznati u petak, 19. veljače.

Već od ranije znamo da će McLarenov bolid pred kamere izići 15. veljače, Alfa Romeo 22. veljače, a Mercedes trenutno ima najkasniji datum – 2. ožujka.

Tablicu s datumima predstavljanja uvijek možete pogledati na naslovnici Puls portala.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10064 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #AlphaTauri

Komentiraj