Horner: Novi vozač Red Bulla bi mogao imati iste probleme kao Albon

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 6 komentara

Još je ostalo samo četiri utrke do kraja sezone 2020., a karijera Alexa Albona visi o koncu. Odlično treće mjesto u Mugellu, a ujedno i prvi podij u njegovoj karijeri u Formuli 1, trebao je biti prekretnica prema boljim rezultatima. No, nakon toga Albon nije baš briljirao te je to predstavljalo još veći teret na njegovim ramenima.

Kao potencijalne zamjene za Albona spominju se Nico Hulkenberg te Sergio Perez. No, nije prvi put da jedan mladi vozač Red Bulla koji je pohađao njihovu akademiju ne uspijeva opravdati svoje mjesto. Prošle godine se ista stvar događala i Gaslyu koji je bio zamijenjen upravo s Albonom.

Nedavno je i bivši vozač Formule 1, Jenson Button izjavio kako je bolid Red Bulla napravljen za Maxa Verstappena te da ga nitko drugi ne može voziti. Prema tome, dovodi se u pitanje sposobnost bilo kojeg vozača koji dođe na drugo mjesto u Red Bullu odnosno pitanje postoji li rizik da će bilo koji novi vozač kojeg Red Bull dovede u momčad imati iste probleme. Christian Horner je na tu temu rekao sljedeće:

“Mislim da je brzi automobil ponekad težak automobil i naravno, način na koji pokušavamo generirati vrijeme kruga je na ulazu u zavoj.”

“A automobil je ove godine imao svoje složenosti, više nego prošle godine, rekao bih. Dakle, to je otežalo život vozačima.”

Christian Horner, šef momčadi Red Bulla

Odgovor

6 komentara

  1. Sebastian Vettel 5
    battery992 Prikaži

    Dovedite Hulka ili Pereza, dajte drugom vozaču punu podršku kao Maxu pa da vidimo… I onda malo ušutite… Pa nisam još vidio timske šefove koji toliko pričaju i drmaju stolicu svome vozaču.



    23
    23

    0
  2. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    sad će i od Maxa napraviti vanzemaljca kao što ga Hamilton pokušava od sebe napraviti. Nažalost svakoj momčadi su bitne konstruktorske titule, al ako će oni praviti bolid i davati potpunu podršku samo Maxu neće oni lako tu titulu vidjeti.



    6
    1

    5

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.