Verstappen se nada održavanju VN Nizozemske

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 4 godina 2 min 2 komentara

Na današnji dan trebala je biti održana VN Nizozemske na Zandvortu, prvi put nakon dugih 35 godina. Podsjetimo, tada je Niki Lauda posljednji put pobijedio u Formuli 1, a bilo je to sa stilom. S potpuno istrošenim gumama je uspio zadržati Prosta iza sebe te tako pokazao zašto je bio sjajan vozač tijekom cijele karijere.

Prošle je godine bilo veliko veselje za Verstappena i njegove navijače – dogovorena je suradnja s F1 i 3. svibnja je bio datum na koji se utrka trebala održati. Nažalost, do danas nije održana niti jedna ovosezonska utrka i još je uvijek upitno što će biti. Verstappen ipak gaji nadu da će se ove godine utrkivati u svojoj državi:

“Svi smo željno očekivali održavanje domaće utrke. Nadam se da će se održati, kasnije ove godine ili kad god je moguće ponovno se utrkivati.”

U međuvremenu je na youtube kanalu Rev Bull Racinga izašao video u kojem on i Albon voze RB8 novom konfiguracijom Zandvorta.

“S obzirom da se ne možemo utrkivati, dobro je da možemo barem nešto učiniti za navijače. Mislim da je ovo posebno i Red Bull je jedini koji radi ovakve stvari. Mi radimo lude stvari na snijegu, na plaži itd.”


Odgovor

2 komentara

  1. Pascal Wehrlein 94
    Wehrlein94 Prikaži

    Nadamo se svi



    3
    3

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.