Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

02 Emilia-Romagna – live chat
02 Emilia-Romagna – live chat

Puls anketa

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Puls anketa

Ante Vetma

Dragi naši,

kako bi bolje upoznali svoje čitatelje i vaše navike, a time poboljšali Puls portal koji je upravo proslavio peti rođendan – molimo vas da izdvojite jednu minutu svog vremena i odgovorite na 9 pitanja.

Anketu ispunjavate anonimno i možete ju otvoriti na ovom linku.

Hvala!

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3562 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #F1puls

Komentiraj

8 komentara

 1. F1puls Portal Ante Vetma glavni urednik Prikaži

  Sedam minuta je prošlo otkad je vijest objavljena i već imamo 60 ispunjenih anketa. Hvala svima, samo dajte… :)  31

  0
 2. Lewis Hamilton 44 NRteamLH44 Prikaži

  Samo da ste ostavili F1 Manager. Sa nekom simbolicnom uplatom 5-10 eura za cijelu sezonu. Ako se ne varam bilo je 300 aktivnih igraca. 1500-2000eura zarade po sezoni mislim da bi bilo vise nego preko ovih donacija za sajt.  4

  0
 3. F1puls Portal Ante Vetma glavni urednik Prikaži

  Evo u prva dva sata je sakupljeno nešto više od 500 ispunjenih anketa. Taj sadržaj ćemo proanalizirati, izvući neke od sugestija/kritika i odgovoriti na njih u idućem članku.  10

  1