Lundgaard propušta testiranja zbog koronavirusa!

Luka Kolak

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lundgaard propušta testiranja zbog koronavirusa!

Luka Kolak

Mladog Christiana Lundgaarda nećemo vidjeti na testiranjima F2 koja su zakazana u Bahreinu od 1. do 3. ožujka.

Danac je, kako se doznaje iz priopćenja, bio na zimskom kampu u Tenerfima koji je organizirala akademija Renaulta, čiji je član. No, boraveći tamo, u njegovom hotelu se pojavila opasnost od koronavirusa. Lundgaard je pregledan od strane doktora te je utvrđeno kako nema simptome te da je zdrav, no, unatoč tome, mora ostati dva tjedna u karanteni u hotelu kako ne bi došlo do potencijalnog širenja virusa na van.

Sukladno tome, kao što je ranije navedeno, Danac neće moći na stupiti na testiranjima te se nadamo kako ćemo ga vidjeti na početku nove F2 sezone u ART bolidu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Kico i  Zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Kolak
Pulsmedia autor
323 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj