Predstavljen novi Racing Point; procurila prva fotografija novog Renaulta

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 4 godina 2 min 17 komentara

Nakon devet dosadašnjih otkrivenih bolida, posljednja momčad koja je predstavila bolid za sezonu 2020. bio je Racing Point. Novi RP20 bit će posljednji za momčad pod tim imenom – od iduće sezone momčad mijenja ime u Aston Martin.

Na novom bolidu vidljivo je nešto više ružičaste boje nego prošle sezone, a razlogu tomu je činjenica da je BWT postao naslovni sponzor momčadi iz SIlverstonea. Momčad će se službeno zvati BWT Racing Point F1 Team, a šef momčadi Otmar Szafnauer potvrdio je kako je riječ o višegodišnjem ugovoru. Znači li to da će i Aston Martin biti ružičast – Szafnauer kaže kako je prerano za reći.

Racing Pointov prošlogodišnji naslovni sponzor SportPesa više uopće nije partner momčadi. Podsjetimo, BWT s momčadi surađuje još od 2017. godine, kada su se zvali Force India, a prošle godine su bili dio službenog imena njihove pogonske jedinice, BWT Mercedesa. Ovogodišnji bolid predstavljen je u sjedištu BWT-a, u austrijskom Mondseeju.

Racing Point je prošle sezone završio sedmi u poretku konstruktora, a drugu godinu zaredom za njih će voziti Sergio Perez i Lance Stroll.

Procurile fotografije novog Renaulta

Iako nas je Renault razočarao prezentacijom na kojoj nisu predstavili bolid, sada ipak imamo priliku vidjeti njihov novi bolid. Esteban Ocon izveo je R.S.20 na prvu vožnju u Barceloni. Dok je sama momčad objavila tek crno-bijelu fotografiju koja prikazuje bočni dio bolida i jedan video u kojem bolid juri pored kamere, netko je uspio uloviti kadar prednjeg dijela bolida u garaži.


Odgovor

17 komentara

  1. Ferrari
    DavidNovinc18 Prikaži

    Nos Renaulta mi nesto vuce na Mercedes?



    12
    12

    0
  2. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Prilično tajanstveni u Renaultu. Da ne kažem misteriozni i samozatajni.
    Je li bi to mogao biti DOBAR / POZITIVAN znak?

    Racing Point na prvi pogled izgleda bez puno promjena….. hm,…. hoće li to biti korak unazad, u odnosu na prethodne sezone?



    8
    7

    1
  3. Narain Karthikeyan
    Narain Karthikeyan Prikaži

    Sto se tice izgleda Renault odlicno izgleda a nesvida mi se boja. Previse crne a premalo zute.



    8
    7

    1
  4. Rolex
    petar8 Prikaži

    Hmm, postaje mi jasnije zašto Renault nije odmah objavio fotografije – promjena je prilično radikalna (za razliku od RP, ali i tu se možda dosta toga ne želi još pokazati)… Baš bih volio da i Renault proradi… Naprijed Ricci!!



    13
    12

    1
  5. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Perez u ovom odijelu kao neki teletabis.



    14
    14

    0
  6. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    meni je roza pun pogodak jer je izrazito upečatljiva, malte ne više od crvene ferarijeve, bode u oči i to je marketinški top tako da više roze je i bolje. ipak, s aston martin bi trebala doći i neka ozbiljnija livreja..
    što se renaulta tiče, zanimljiv nos !



    6
    6

    0
  7. Alpine
    Alpine Prikaži

    Da budem iskren, ugodno sam iznenađen sa novim Renaultovim bolidom, očekivao sam puno suptilnije promjene za ovu sezonu.
    Ono što me malo brine je to što se idejnim tvorcima tih promjena, Pete Machinu i Nicku Chesteru, nakon što su većinom trasirali put kako će izgledati bolid za ovu sezonu, ekipa se, da upotrijebim blažu riječ “zahvalila” na njihovim “uslugama”.
    No, optimističan sam, nadam se da će biti bolje nego lani.



    2
    2

    0
  8. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    toliko o rp20 sa ovog predstavljanja.



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.