Gasly: Moja prošla sezona je bila poput holivudskog filma

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 3 komentara

Pierre Gasly kaže da je vožnja u Red Bullu i Toro Rossu prošle sezone bila poput “holivudskog filma”, s obzirom na sve dobre i loše trenutke koje je prošao u jednoj godini.

Gasly je imao jako dobru 2018. godinu u Toro Rossu i uslijed odlaska Daniela Ricciarda je dobio šansu u seniorskoj ekipi. Međutim, tamo se nije najbolje snašao i već nakon pola sezone je dobio otpusnicu iz Red Bulla.

U drugom dijelu sezone se ipak stabilizirao i uvjerljivo porazio Daniila Kvyata, a usput osvojio i pobjedničko postolje na VN Brazila.

Uz sve to izgubio je i bliskog prijatelja Anthoinea Huberta na VN Belgije.

“Ova godina je bila skoro poput holivudskog filma.”

“Ne mogu zamisliti da je bilo stvarno. Kako je počelo, kad je počelo, stvari koje su se događale u prvih šest mjeseci…”

“Zatim, nakon promjene ekipa, kad sam se vratio u Toro Rosso – to se nije činilo kao stvarnost. Puno je bilo trenutaka u kojima sam pomislio da je nemoguće da se to događa.”

“Bilo je toliko dobrih i loših trenutaka… Jedan od najtužnijih trenutaka u mom životu bio je u Belgiji kad je Anthoine preminuo, a tad sam već imao težak vikend jer su me vratili u Toro Rosso.”

“Zatim, u Brazilu je bio vjerojatno najbolji trenutak u mom životu i u karijeri.”

“Cijele godine sam iskusio toliko različitih emocija, zaista me tjeralo da nastavim gurati i pritiskati. Znao sam da će jednom sve doći na svoje mjesto.”

“Bilo je lijepo vidjeti da se rad isplatio. Jedan podij više ili manje ne mijenja kakav sam ja, još uvijek sam isti. Isto pristupam vikendu i jednako radim kao i prije. Međutim, bilo je lijepo doći na podij nakon teških vremena.”


Odgovor

3 komentara

  1. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Gasly-ijev zadnji krug na VN Brazila, ta borba sa Hamiltonom sve do ciljne linije….. onih par stotina metara pred ciljnom linijom – moje najbolje iz 2019.-a za F1.

    Mini pobjeda Honde nad Mercedesom. Kakav osjećaj…..



    3
    3

    0
  2. Mclaren
    LH44 Donator Prikaži

    Lord je stvarno zadnjih nekoliko utrka bio prebrz, ne znam šta je Kvyatu bilo, možda je prebacio fokus na ženu i dijete pa je na stazi malo popustio, ali Lord je zato vozio odlične utrke i spletom okolnosti je uspio ugrabiti podijum. Albon će morati ozbiljno krenuti u sezonu, jer Helmut ima opcije.


    0
    0

    0
    • Ayrton Senna
      Hr1982 Prikaži

      Nije nista bilo Kyatu osim sto je Gasly bolji od njega Albon i Kyat su tu negdje Kyat malo bolji reko bi nego je problem sto je Gasly skuco jedine djelove na autima za vrijeme testiranja tad je dobio jezikovu juhu sto mu je ocito unistilo psihu po cemu se cini da nemre bit konstantan vozac ak ne rjesi svoju psihu, al da zna zna ona 2 kruga u Brazilu onak zadrzat Hamiltona u Meci treba znat a i od kad je u TR preso kad nema pritiska iz prvog teama vozi odlicno i napravio je da Kyat izgleda lose



      2
      2

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.