Pozivamo vas na blagdanski F1 pub kviz!

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pozivamo vas na blagdanski F1 pub kviz!

Ante Vetma

Pulsmedia portal u suradnji s Culto barom vas poziva na treći zagrebački F1 pub kviz koji će se održati iduće subote (21. prosinca) u 18 sati.

Najbolje plasirane ekipe dobit će simbolične nagrade, a rundu pića će dobiti i ona ekipa koja bude najlošije plasirana. Za sve ostale tu je zabava u dobroj atmosferi, kao i uvijek.

Svi oni koji nemaju ekipa ili kojima su kolege otkazali – mogu se prijaviti u zajedničku “wildcard” ekipu.

U prvoj rundi tražit će se aktualno znanje, u drugoj rundi će biti igra asocijacija, a u trećoj će se tražiti znanje iz proteklih sezona ili legendarnih godina.

Subota, Culto bar (Strojarska cesta 18) u 18 sati. Prijave (ime ekipe + broj članova) pošaljite na mail [email protected] ili u naš inbox na Facebooku.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3655 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #F1 pub kviz

Komentiraj