F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Russell se osvrnuo na svoju prvu sezonu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Dvadesetjednogodišnji George Russell polako ulazi u završnicu svoje prve sezone u Formuli 1. Prvak GP3 i Formula 2 serija dobio je priliku u Williamsu, a iako je deklasirao Roberta Kubicu – zapaženiji rezultati su uglavnom izostajali jer je bolid drastično sporiji od konkurencije.

Na upit novinara je li prva sezona ispunila njegova očekivanja, Russell odgovara:

“Ispunila je očekivanja po pitanju Formule 1 kao cjeline. Nisam bio siguran što očekivati, ali s obzirom na to kako je protekla ova sezone – općenito mislim da ništa ne bih mijenjao, bilo da se radi o teškim ili lijepim trenucima.”

“Jako puno sam naučio iz tih teških trenutaka.”

Russellov najbolji rezultat ove sezone je 11. mjesto na teškoj utrci u Njemačkoj, a ako gledamo startne pozicije – dvaput je krenuo s 14. mjesta, i to u Belgiji i Italiji.

“Kad ste u toj poziciji u kojoj sam ja bio onda imate priliku istražiti malo više jer prolazite ispod radara. Nadam se da će mi to pomoći u nadolazećim sezonama kad budemo uključeni u borbe za pozicije.”

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Svi komentari su trenutno zatvoreni jer se portal seli na novi server. Očekujemo da bi kroz par sati sve moglo biti gotovo. :)

2 komentara

 1. Felipe Massa Braziliscanec Masa Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Činjenica je da je bio puno bolji od Kubice, ali ne znamo koliko je Kubica blizu onom starom sebi. Trebao bi u drugom Williamsu sjediti Hulk pa da znamo vrijedi li Russel koliko Britanci tvrde da vrijedi.  8

  1
 2. Williams Webmaster Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Russsel je u kanti od bolida pokazao solidnu vožnju,bolje nije mogao,a jpš da mu je konkurentan bolid… Valjda če Wiliiams za iduću sezonu sklepati bolid koji može više od zadnjeg mjesta???


  0

  0