Russell se osvrnuo na svoju prvu sezonu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 1 min 2 komentara

Dvadesetjednogodišnji George Russell polako ulazi u završnicu svoje prve sezone u Formuli 1. Prvak GP3 i Formula 2 serija dobio je priliku u Williamsu, a iako je deklasirao Roberta Kubicu – zapaženiji rezultati su uglavnom izostajali jer je bolid drastično sporiji od konkurencije.

Na upit novinara je li prva sezona ispunila njegova očekivanja, Russell odgovara:

“Ispunila je očekivanja po pitanju Formule 1 kao cjeline. Nisam bio siguran što očekivati, ali s obzirom na to kako je protekla ova sezone – općenito mislim da ništa ne bih mijenjao, bilo da se radi o teškim ili lijepim trenucima.”

“Jako puno sam naučio iz tih teških trenutaka.”

Russellov najbolji rezultat ove sezone je 11. mjesto na teškoj utrci u Njemačkoj, a ako gledamo startne pozicije – dvaput je krenuo s 14. mjesta, i to u Belgiji i Italiji.

“Kad ste u toj poziciji u kojoj sam ja bio onda imate priliku istražiti malo više jer prolazite ispod radara. Nadam se da će mi to pomoći u nadolazećim sezonama kad budemo uključeni u borbe za pozicije.”


Odgovor

2 komentara

  1. Felipe Massa
    Braziliscanec Masa Prikaži

    Činjenica je da je bio puno bolji od Kubice, ali ne znamo koliko je Kubica blizu onom starom sebi. Trebao bi u drugom Williamsu sjediti Hulk pa da znamo vrijedi li Russel koliko Britanci tvrde da vrijedi.



    8
    7

    1
  2. Williams
    Webmaster Donator Prikaži

    Russsel je u kanti od bolida pokazao solidnu vožnju,bolje nije mogao,a jpš da mu je konkurentan bolid… Valjda če Wiliiams za iduću sezonu sklepati bolid koji može više od zadnjeg mjesta???


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.