F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Zaboravili smo: Alonso vs Vettel (VN Francuske 2018.)

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

11 komentara

 1. Fia Realista Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ne kontam smisao ovog clanka(videa), sta smo tu mogli zaboravit? Nista spektakularno se nije dogodilo  7

  8
 2. Ayrton Senna Beethoven87 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Jesu dodirnuli uopce kotacima ili ne?


  0

  0
 3. Mattia Binotto Tuzlaensis Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Nije mi jasno kako je Vettel ovdje kriv? Ako su se uopšte dotaknuli (a mislim da nisu), taj kontakt je bio toliko slab da nije mogao okrenuti Alonsov bolid. Prije da je Fernando dodao previše gasa u zavoju  4

  1