Brawn: Red Bull mora pomoći Hondi da shvati realnost Formule 1

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Brawn: Red Bull mora pomoći Hondi da shvati realnost Formule 1

Ante Vetma

Ross Brawn smatra da Red Bull mora osigurati da Honda bude povezana s realnošću Formule 1 kako bi uspjeli proizvesti kompetitivnu pogonsku jedinicu.

Honda je očigledno uvjerila Red Bull da je sposobna napraviti dobar proizvod nakon što su godinu dana surađivali s Toro Rossom.

“Tajna uspjeha Honde je određeno povezivanje inženjera s izazovima koje predstavlja Formula 1. Kad sam došao u Hondu inženjeri su bili malo odmaknuti od realnosti ovog sporta. Moj posao je bio povezati inženjere i osigurati da rade na pravim stvarima i da imaju prioritete, informacije, stvarnu sliku o onome što se događa.”

“Kad sam došao tamo smatralo se da imaju jedan od najboljih motora. Ja sam već poznavao Ferrari pa mi je bilo jasno da Hondin motor nije jedan od najboljih.”

“Prema tome, važno je bilo pojasniti na što se treba fokusirati, shvatiti koji su prioriteti i vidjeti jasnu sliku. Mislim da će Red Bull biti jako dobar suradnik po tom pitanju jer će im reći na što se treba fokusirati.”

Iz Honde su jasno rekli kako je komunikacija s Toro Rossom puno bolja nego protekle tri godine s McLarenom. Brown dodaje:

“Važno je znati gdje su vaše slabe točke, gdje je vaša jača strana, te osigurati da ste usredotočeni na prave zadatke. Ako uspiju u tome – nema sumnje da će biti u dobroj poziciji. Čini se da su puno napredovali ove godine. Mislim da je odnos s McLarenom bio narušen i bilo je ispravno krenuti dalje od tog odnosa.”

“Red Bull je strašna trkaća kompanija i rade odlične bolide. To je posebna prilika za Hondu da uspije. Očekujem da će Red Bull i dalje pobjeđivati u utrkama. Hoće li u prvoj godini biti dovoljno brzine da osvoje naslov – ne znam.”

“Bilo bi jako posebno ako uspiju, ali mislim da će iduća sezona biti prva za to partnerstvo koje će [jednom] donijeti naslove.”

— Ross Brawn

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9313 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3749 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Brawn#Honda

Komentiraj

2 komentara

 1. Pirelli Intermedium crofessional Donator Prikaži

  Sretniji smo bili sa ovim sportom kad nismo dobivali ove “informacije”.
  Odradi interview, 200 riječi, a ne reci ništa – show business at its best.  1

  0
 2. Honda zekohonda Donator Prikaži

  prve tri sezone sa mclarenom bile su i više nego dobar reality check.  3

  1