U Red Bullu zadovoljni nakon obećavajućeg petka

Izdvojeno

Momčad Red Bulla ostvarila je 1-2 na oba jučerašnja treninga za VN Meksika. Iako se Max Verstappen našao u problemima pri kraju drugog slobodnog treninga, zajedno s momčadskim kolegom Danielom Ricciardom ostaje pozitivan oko ostatka vikenda.

Max Verstappen

“Dan je prošao puno bolje od očekivanog. Ne samo za mene, već i za Daniela također. Lijepo je što smo obojica na vrhu. Bolid je jako dobar na ovoj stazi. Imamo dobar downforce i mehanički grip. To se vidjelo već u Monaku, a isto je i ovdje. S dobrim gripom možete napraviti veliku razliku zato što je podloga poprilično skliska”

“Kao i uvijek, postoje područja u kojima se moramo popraviti, ali zasad izgledamo dobro. U Japanu sam imao jedan od najgorih treninga u F1, a ovi u Meksiku su jedni od najboljih. Prošle smo godine u Meksiku također imali brz bolid, ali mislim da smo ove godine brži. Imao sam mali problem s hidraulikom. Ne brinem previše oko toga, nadam se da će popravak biti brz.”

Daniel Ricciardo

“Bolid je radio jako dobro u brzim krugovima i to bi nas trebalo staviti u dobru poziciju za kvalifikacije. Međutim, ne želim biti naivan i vjerovati da imamo toliku prednost u odnosu na Mercedes i Ferrari. Mogli bi imati veliku borbu za pole position u kojoj će sudjelovati šest vozača, bit će uzbudljivo.”

“Na trećem treningu moram raditi na simulaciji utrke pošto u njima nismo izgledali najbolje. Čini se da su momčadi izjednačenije po pitanju snage motora zbog velike nadmorske visine. Vidjet ćemo kako će se stvari razviti u kvalifikacijama, ali na papiru izgledamo dobro. Ključna stvar u kvalifikacijama će biti čisti krug. Još uvijek je poprilično sklisko i lako je napraviti male greške. Hypersoft se troši vrlo brzo, što je zapravo lijepo. Ove smo sezone u utrkama većinom radili samo jedno zaustavljanje, možda će ova biti s dva.”


Odgovor

7 komentara

  1. Alfa Romeo
    rapante Prikaži

    Lijepo je nadati se,no mislim da se na kvalama sve mijenja…..ne vjerujem da možete do prva dva mjesta.



    1
    0

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.