F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Red Bull od novog goriva očekuje 0,15s

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bullov dobavljač goriva ExxonMobil očekuje 0,15s napretka od novog proizvoda kojeg su spremili za prošlu utrku VN Mađarske.

“Ovo je duža i brža staza i mislimo da će novo gorivo donijeti 0,15s po krugu,” izjavio je David Tsurusaki, menadžer ExxonMobila.

“To nije ogroman dobitak, ali je doprinos goriva i to je važan dio slagalice.”

“Ne znam je li naš napredak sporiji od ostalih dobavljača goriva, to morate pitati njih. Mislim da smo mogli biti brži, proces je mogao biti brži, ali mi smo uvijek spremni. Ako je Renault bio spreman da nešto testira – mi smo bili spremni da obavimo taj posao.”

Prošle godine je Max Verstappen propustio drugi startni red za samo 0,110s.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   HarKl.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3397 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Ferrari blejky Donator Prikaži

  Ma ništa je ne vjerujem u ovo. Ja čekam da to Helmut potvrdi kao neosporivi insider i vječiti optimist do tada ovo treba uzeti sa velikom dozom rezerve.  1

  2
 2. Ako je Renault bio spreman da nešto testira – mi smo bili spremni da obavimo taj posao.”

  Zar nije Tag Heuer? :D  1

  1
HrvatskiEnglish