Hamilton: Moj jedini cilj u Kanadi je pobjeda

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 9 godina 3 min 0 komentara

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton kaže da se oporavio od velikog peha u Monaku kada je izgubio praktički osvojenu utrku zbog krive strateške odluke. Ovog vikenda je ispred nas VN Kanade koja mu tradicionalno odgovara i gdje ima tri pobjede u karijeri.

“Mislim da je priča iz Monaka završena. Bilo je to veliko razočaranje za mene i za momčad, ali zajedno ćemo naučiti iz takvih pogreški i krenuti dalje, kao i uvijek. Ja se samo želim vratiti na stazu i popraviti stvari s moje strane, a teško ću pronaći bolje mjesto za to od Montreala.”

“Ovo je uvijek jedan od meni omiljenih vikenda. Utrkivanje je odlično, grad je jako zabavan i publika je entuzijastična. Nisam uvijek imao mnogo sreće u Kanadi, ali utrku nikada nisam završio izvan postolja, stoga imam jako lijepe uspomene iz Montreala, uključujući moju prvi pobjedu u karijeri. Znam da imam bolid ispod mene i momčad iza mene da to ponovim, tako da je cilj jedino pobjeda.”

Njegov kolega Nico Rosberg također se osvrnuo na Monako gdje je osvojio treću uzastopnu pobjedu:

“Još uvijek ne mogu vjerovati da sam pobijedio treći put za redom u Monaku. Bilo je gotovo nestvarno i mislim da nikada nisam imao toliko sreće. Međutim taj je vikend pokazao da moram podići razinu svoj vožnje ove sezone. Imam dvije pobjede u nizu i to ide u moju korist, još je puno utrka ostalo do kraja sezone i znam da imam osobno još mnogo toga za ponuditi. Na redu je Kanada, tu smo imali jako tešku utrku prošle sezone, ali i jako uzbudljivu. Nadam se da ćemo izbjeći sve zamke koje su nas uhvatile prošle godine, i da će gledatelji uživati u još jedno vrhunskoj borbi.”

Šef momčadi, Toto Wolff, dodao je i svoje mišljenje uoči iduće utrke:

“Monako je bio jako težak za sve nas. Nikada nije dobro ispustiti bodove i ovo je bio još jedan dokaz da svaka pogreška može biti jako skupocjena. Ali u isto vrijeme se moramo sabrati i shvatiti koliko smo daleko dogurali da nam je pobjeda i treće mjesto u utrci nezadovoljavajući rezultat. Preko greški iz Monaka ćemo prijeći kao tim, naučiti iz tih greški i koncentrirati se na utrku u Kanadi. Staza je jako teška za bolid tako da će dobra priprema biti od velikog značaja. Prošle godine je Nico odvezao utrku za pamćenje, a Lewis ima nevjerojatan skor u Montrealu, te znamo da se možemo osloniti na vozače da će dobro uraditi svoj dio posla. Ali nema mjesta odmoru, naši rivali samo čekaju na priliku i trenutak slabosti, dug je put do kraja sezone i ostalo je još puno bodova za osvojiti.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.