Magnussen: Iznenadio nas je nedostatak brzine

Vijesti

Kevin Magnussen vjeruje da se Haas nalazi u problemima u Monaku zbog karakteristika staze, a ne zbog iznenadnog gubitka brzine. Danac će sutra startati kao 19., a u kvalifikacijama je odradio najsporije vrijeme od svih vozača.

“Ovo je mali šok za nas. Prošlu utrku bili smo toliko dobri i kompetitivni, a ovdje je suprotno. Stvarno se mučimo, a razlozi su mnogi,” rekao je Magnussen.

“Gume nikako da prorade, a problema imamo i s balansom. Jednostavno nam nedostaje brzine ovog vikenda, nikako da se poboljšamo. U kratkom vremenu isprobali smo jako puno stvari, nije nam lako.”

“Oštetili smo bolid na pasicama i grbavoj stazi, podnica je oštećena. Napravili smo neke popravke, ali i to je moglo igrati ulogu, no čini se ludim da smo zbog toga izgubili toliko performansi.”

“Znamo da je trenutni bolid pri kraju, nadam se da nadogradnje stižu u Kanadi. Također se nadam da ćemo tamo biti u drugačijoj situaciji. Mnoge su momčadi donijele nadogradnje i nešto su bolji u tome. Moramo im se priključiti, siguran sam da hoćemo,” zaključio je Danac.

Romain Grosjean kvalifikacije je završio na 15. mjestu, ali sutra će startati kao 18. zbog kazne od plus tri mjesta na gridu koju je zaradio na prošloj utrci u Španjolskoj.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.