Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Hamilton o kvalifikacijama u Monaku: Ove godine ću prvi izići po vrijeme!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

Nakon što smo prošle godine na VN Monaka vidjeli kontroverzan potez Nice Rosberga koji je uzrokovao žute zastave u prvom sektoru i tako onemogućio Lewisu Hamiltonu da pokuša dostići njegovo vrijeme – ove godine će Hamilton imati pravo izbora želi li prvi izići na stazu. I, kako kaže, to će definitivno učiniti.

Na važnost pole positiona na ovoj stazi ne treba podsjećati, a prošle godine je Rosberg i pobijedio nakon spomenutih kvalifikacija.

“Ne gledam na to kao na nedovršeni posao. Pošle godine sam imao bolid za pobjedu.”

“Prve godine sam imao problema, a prošle godine sam imao brzine, ali su se druge stvari ispriječile na putu prema pobjedi i nadam se da će ove godine to biti bolje. Treća sreća.”

“Ove godine ću imati pravo izbora pa ću sigurno izići ispred njega. Ne brinem se o prošloj godini, tu sam da pobijedim.”

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3399 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

HrvatskiEnglish