F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alonso: Bilo je zastrašujuće!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso kaže da mu je laknulo što nije ozlijedio nijednog od mehaničara nakon što je danas na utrci pretrpio otkazivanje kočnica na svom McLarenu.

“Bilo je zastrašujuće. Nisam imao kočnice tijekom cijelog ulaznog kruga, a još manje tijekom zaustavljanja u boksu,” izjavio je za BBC.

“Brzo je reagirao i, srećom, nismo imali više štete niti se itko ozlijedio. Promašio sam prvi zavoj i pitao ekipu što da radim, a oni su mi odgovorili da dođem u boks i da će provjeriti je li nešto zaglavilo unutra. Međutim, došlo je do stupnja da sam morao odustati.”

“Razočaran sam odustajanjem, ali jedino što u ovom trenutku možemo jest istražiti problem i doći jači u Monako.”

“Izgleda da smo daleko od vrha i moramo raditi duple korake jer se i svi ostali poboljšavaju. Ovo je vrlo izazovan projekt, ali mogu reći da sam sretan što se oporavljamo i moramo nastaviti u ovom smjeru.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Ferrari pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Prema izjavi Boulliera, jedan odbačeni vizir od strane fernanda je završio na stražnjem brake ductu i na taj način sprječavao protok zraka i samim tim hlađenje kočnica.


    0

    0