Magnussen: Nema garancije da će se naša dobra forma nastaviti

Izdvojeno

Momčad Haasa je tijekom predsezone i prve utrke ugodno iznenadila, ali Kevin Magnussen smatra kako ne postoji garancije da će se njihova iznenađujuće dobra forma nastaviti.

Magnussen je zajedno s momčadskim kolegom Romainom Grosjeanom na otvaranju sezone u Melbourneu bio na pragu top 5 rezultata, a onda su obojica odustala zbog poteškoća tijekom odrađivanja promjene guma. Američka je momčad na kvalifikacijama i u utrci izgledala najbolje od momčadi iz sredine poretka.

Magnussen je zadovoljan s novim bolidom, ali nije siguran hoće li se dobra forma momčadi nastaviti u Bahreinu sljedećeg vikenda.

“Bilo je dobro imati kompetitivan bolid u Australiji, uživao sam voziti ga cijeli vikend,” rekao je Magnussen.

“Međutim, nema garancije da ćemo biti na istoj razini i u Bahreinu pa zbog toga moramo naporno raditi kako bismo što bolje razumjeli bolid i prenijeli performanse u sljedeću utrku.”

“Ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Ponavljam, imamo dobar bolid, ali sam oprezan. Idemo utrku po utrku.”

Bez obzira na razočarenje nakon što su ga problemi prilikom zaustavljanja koštali najboljeg rezultata američke momčadi u Formuli 1, Magnussen je siguran da se Haas može brzo oporaviti i popraviti već u Bahreinu.

“Već smo usredotočeni na sljedeću utrku. Iz Australije uzimamo samo pozitivne stvari, a to je dobar bolid, i idemo dalje prema Bahreinu. Zajedno pobjeđujemo i gubimo. Svi ponekad griješe, ali iz toga smo nešto naučili i pokušat ćemo se popraviti,” zaključuje Danac.


Odgovor

1 komentar

  1. Ferrari
    Markozaja Prikaži

    Ovo je dobro reako..svi ponekad grijese..tako i vozaci sjebu nekad trku..to je normalno..to se desi ponekad..bilo je lijepo vidit sliku gdje grozni tjesi mehanicara..to je sport kakav mi volimo :D



    15
    14

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.