Verstappena brine Red Bullova maksimalna brzina

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 2 min 1 komentara

Max Verstappen će ovog vikenda u Australiji započeti svoju četvrtu sezonu u Formuli 1, od čega je gotovo tri proveo u Red Bullu. Mladi Nizozemac se na VN Španjolske 2016. pridružio senirskoj momčadi nakon što je u Toro Rossu proveo cijelu 2015. te prve četiri utrke 2016. Red Bull je na ovim predsezonskim testiranjima bio vrlo dobar, odradili su mnogo kilometara (iako ne bez poteškoća) te ih se smatra da su vrlo blizu Mercedesa. Maxa brine maksimalna brzina bolida, što nije ništa novo u vezi austrijske momčadi, budući da su zadnjih godina među najsporijima što se tog dijela tiče.

“Napravili smo neke dobre pomake u odnosu na stari bolid, no i drugi su zasigurno napravili korak naprijed. Mislim da imamo poprilično konkurentan bolid za ovu sezonu. Moramo pričekati i vidjeti kako će se auto ovdje ponašati, posebice na pravcima, to bi moglo biti bolno. Naravno da sam optimističan, ali treba biti realističan.”

Max Verstappen je prošle godine završio na šestom mjestu u poretku vozača, 35 bodova iza momčadskog kolege Ricciarda. Nizozemac je imao nešto više poteškoća s bolidom, pa nam ostaje za vidjeti kakav će odnos snaga biti ove sezone, one u kojoj bi Ricciardo trebao podignuti razinu igre.


Odgovor

1 komentar

  1. Sebastian Vettel
    sf16-h Prikaži

    Ček, godina i 10 mjeseci nisu “gotovo tri godine” koliko je on u Red Bullu ?



    10
    10

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.