F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Renault objavio datum predstavljanja R.S.18

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault je druga momčad koja je danas objavila datum predstavljanja najnovije inačice bolida koja će se koristiti u ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu Formule 1.

Poput Saubera, Renault će svoj R.S.18. predstaviti putem interneta 20. veljače.

Vozačku postavu za 2018. će činiti Nico Hulkenberg i Carlos Sainz koji je posuđen iz Red Bulla. Ekipa se nada nastaviti trend rasta otkako su se 2016. vratili u Formulu 1, a u tome će im svakako pomoći i bivši FIA-in tehnički delegat za Formulu 1 Marcin Budkowski, koji će službeno u Enstoneu početi raditi u travnju ove godine.

Predsezonska testiranja počinju 26. veljače u Barceloni.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Fernando Alonso Lovro Andraka urednik Prikaži

    Već dva predstavljanja potvrđena na rođendan, može li ljepše? :D    5

    0