Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Martin Whitmarsh se vraća u Formulu 1!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bivši McLarenov šef Martin Whitmarsh se vraća u Formulu 1, i to na konzultantsku poziciju unutar FIA-e.

Whitmarsh je otišao iz F1 2014. godine nakon što je dobio otkaz na mjestu McLarenovog izvršnog direktora, a na tu poziciju tada se vratio Ron Dennis.

Još u studenom Whitmarsh je potvrdio da će biti član globalnog odbora savjetnika u Formuli E, zajedno s četverostrukim svjetskim prvakom u F1 – Alainom Prostom.

Sad će Whitmarsh pomoći FIA-i da odradi možda i najteži posao, a to je kontrola troškova.

Njegovo iskustvo u vođenju ekipe, kao i iskustvo na mjestu predsjednika FOTA-e (udruženja ekipa) od 2010. do 2012. kvalificira ga kao osobu za implementaciju efektivnijeg ograničenja troškova.

“Whitmarsh je prihvatio poziv da privremeno radi s FIA-om oko financijskih regulacija i održivog natjecanja unutar svjetskog prvenstva Formule 1,” potvrdio je Matteo Bonciani, prvi čovjek odsjeka za komunikacije unutar F1.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3399 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

HrvatskiEnglish