Ocon je upitao Wolffa za savjet oko problema s Perezom

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 0 komentara

Esteban Ocon kaže da je upitao Mercedesovog šefa Tota Wolffa za savjet oko problema na koje je naišao ove sezone boreći se sa Sergijom Perezom, svojim timskim kolegom.

Dvojac se dvaput sudario u Belgiji, a Ocon je tada komentirao kako ga Perez “želi ubiti”. Sve to je došlo nakon dvoboja u Kanadi, dva sudara u Azerbajdžanu i jednog u Mađarskoj.

Utrka u Belgiji bila je prekretnica i dovoljan poticaj Oconu da savjet potraži kod Wolffa, obzirom da je ovaj već imao iskustva sa sudarima Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga.

“To je bila vjerojatno prva stvar koju sam napravio, pozvao sam ga i upitao kako se tada nosio s Lewisom i Nicom,” kaže Ocon.

“Imao sam svoju perspektivu gledanja i imao sam perspektivu Force Indije. Uvijek je dobro dobiti nekoliko različitih mišljenja, ali posebno od Mercedesa. Oni su svjetski prvaci i znaju o čemu pričaju.”

“Ne mogu ići u detalje o njegovom savjetu, ali je bio od pomoći. Naravno da to prihvatite jer je uvijek dobar savjet.” r62mt9

Ocon je ovu godinu završio na osmom mjestu u poretku vozača te kaže da su takvi incidenti sad iza njih.

“Važno je da se poštujemo međusobno i da u ekipi vlada dobra atmosfera. Moramo raditi zajedno da razvijamo bolid u dobrom smjeru,” rekao je.

“Možda nećemo ići na odmor zajedno, ali se slažemo dobro.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.