Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Ocon je upitao Wolffa za savjet oko problema s Perezom

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ocon je upitao Wolffa za savjet oko problema s Perezom

Ante Vetma

Esteban Ocon kaže da je upitao Mercedesovog šefa Tota Wolffa za savjet oko problema na koje je naišao ove sezone boreći se sa Sergijom Perezom, svojim timskim kolegom.

Dvojac se dvaput sudario u Belgiji, a Ocon je tada komentirao kako ga Perez “želi ubiti”. Sve to je došlo nakon dvoboja u Kanadi, dva sudara u Azerbajdžanu i jednog u Mađarskoj.

Utrka u Belgiji bila je prekretnica i dovoljan poticaj Oconu da savjet potraži kod Wolffa, obzirom da je ovaj već imao iskustva sa sudarima Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga.

“To je bila vjerojatno prva stvar koju sam napravio, pozvao sam ga i upitao kako se tada nosio s Lewisom i Nicom,” kaže Ocon.

“Imao sam svoju perspektivu gledanja i imao sam perspektivu Force Indije. Uvijek je dobro dobiti nekoliko različitih mišljenja, ali posebno od Mercedesa. Oni su svjetski prvaci i znaju o čemu pričaju.”

“Ne mogu ići u detalje o njegovom savjetu, ali je bio od pomoći. Naravno da to prihvatite jer je uvijek dobar savjet.” r62mt9

Ocon je ovu godinu završio na osmom mjestu u poretku vozača te kaže da su takvi incidenti sad iza njih.

“Važno je da se poštujemo međusobno i da u ekipi vlada dobra atmosfera. Moramo raditi zajedno da razvijamo bolid u dobrom smjeru,” rekao je.

“Možda nećemo ići na odmor zajedno, ali se slažemo dobro.”

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9625 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3883 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj