F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Williams potvrdio Kubicu i Sirotkina za test u Abu Dhabiju

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Williams Martini Racing je potvrdio da će se Robert Kubica i Sergej Sirotkin pridružiti Lanceu Strollu na posljednjem sezonskom testu kada će se nakon VN Abu Dhabija odrađivati posao s Pirellijem.

33-godišnji Poljak Robert Kubica, koji je jedan od kandidata za trkaće mjesto 2018., trebao bi otvoriti testiranja u utorak ujutro, dok bi poslijepodne bolid predao u ruke Lance Strollu.

22-godišnji Sirotkin bi nakon toga trebao započeti sljedećeg dana, dok će u poslijepodnevnom dijelu testa ponovno priliku dobiti Kubica.

Williams je u kratkoj izjavi rekao da se nada imati koristi po pitanju povratnih informacija koje će im testirajući gume za 2018. dati tri različita vozača.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj