F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hakkinen iznenađen Alonsovim komentarima o povlačenju

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mika Hakkinen

Mika Hakkinen

Mika Hakkinen kaže da je “prilično iznenađen” komentarima koji se ovih dana mogu čuti od Fernanda Alonsa, a vezani su uz povlačenje iz Formule 1. Naime, kada se pridružio ekipi McLarena, Alonso je jasno izjavio da će to biti njegova posljednja stanica u karijeri. Nešto ranije ovog mjesta Španjolac je izjavio:

“Nakon 15 ili 16 ili 17 godina u Formuli 1 – što god da bude bilo – bit će dosta.”

“Počeo sam s McLaren Hondom kada sam imao 3 godine – to je bila replika mog oca; i završit ću s McLaren Hondom, ali ovaj put onom pravom, u Formuli 1. I to će činiti jednu trećinu mog života.”

Njegovi komentari zabrinuli su bivšeg McLarenovog svjetskog prvaka, Miku Hakkinena. Finac, svjetski prvak iz 1998. i 1999., je zabrinut da bi Alonso mogao izgubiti motivaciju ako već sada priča o odlasku u mirovinu.

“U pravu ste, ako počnete pričati o stvarima koje su važnije od pobjeđivanja ili važnije od utrkivanja – onda nešto nije u redu. Nisam pričao osobno s Fernandom o ovoj temi, ali sam bio prilično iznenađen sudeći po onom što se dalo pročitati. Ispred njega je ogroman zadatak s potpuno novom pogonskom jedinicom i trebat će im puno vremena da se vrate na vrh. McLaren ima sjajne resurse, sjajnu ekipu i financije, zbog čega sam siguran da u budućnosti mogu doći do vrhunskih rezultata, ali trebat će puno vremena.”

“Prema tome, u pravu ste, je li Fernando spreman raditi iduće dvije, tri ili čak četiri godine u situaciji kad niste ni blizu pobjeđivanju? To može biti vrlo dosadan proces jer je godina dugačka i puno se putuje po svijetu. Zaista je teško, jako teško. Može li ostati motiviran?”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3335 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Da Alonso, igrao si se replikom McLaren Honde 1984. godine? a MP4/4 iz 1988. je prva McLaren Honda.


    0

    0