Hakkinen iznenađen Alonsovim komentarima o povlačenju

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hakkinen iznenađen Alonsovim komentarima o povlačenju

Ante Vetma

Mika Hakkinen

Mika Hakkinen

Mika Hakkinen kaže da je “prilično iznenađen” komentarima koji se ovih dana mogu čuti od Fernanda Alonsa, a vezani su uz povlačenje iz Formule 1. Naime, kada se pridružio ekipi McLarena, Alonso je jasno izjavio da će to biti njegova posljednja stanica u karijeri. Nešto ranije ovog mjesta Španjolac je izjavio:

“Nakon 15 ili 16 ili 17 godina u Formuli 1 – što god da bude bilo – bit će dosta.”

“Počeo sam s McLaren Hondom kada sam imao 3 godine – to je bila replika mog oca; i završit ću s McLaren Hondom, ali ovaj put onom pravom, u Formuli 1. I to će činiti jednu trećinu mog života.”

Njegovi komentari zabrinuli su bivšeg McLarenovog svjetskog prvaka, Miku Hakkinena. Finac, svjetski prvak iz 1998. i 1999., je zabrinut da bi Alonso mogao izgubiti motivaciju ako već sada priča o odlasku u mirovinu.

“U pravu ste, ako počnete pričati o stvarima koje su važnije od pobjeđivanja ili važnije od utrkivanja – onda nešto nije u redu. Nisam pričao osobno s Fernandom o ovoj temi, ali sam bio prilično iznenađen sudeći po onom što se dalo pročitati. Ispred njega je ogroman zadatak s potpuno novom pogonskom jedinicom i trebat će im puno vremena da se vrate na vrh. McLaren ima sjajne resurse, sjajnu ekipu i financije, zbog čega sam siguran da u budućnosti mogu doći do vrhunskih rezultata, ali trebat će puno vremena.”

“Prema tome, u pravu ste, je li Fernando spreman raditi iduće dvije, tri ili čak četiri godine u situaciji kad niste ni blizu pobjeđivanju? To može biti vrlo dosadan proces jer je godina dugačka i puno se putuje po svijetu. Zaista je teško, jako teško. Može li ostati motiviran?”

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3777 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Da Alonso, igrao si se replikom McLaren Honde 1984. godine? a MP4/4 iz 1988. je prva McLaren Honda.


    0

    0