F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

W08 još nije izgubio 5 kilograma viška

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mercedesov W08 EQ Power+ ima nekoliko kilograma viška, što su priznali još dosta ranije. Na VN Španjolske su donijeli unaprijeđenu verziju svog jednosjeda, baš poput mnogo ostalih momčadi, no šef Toto Wolff je rekao da 5 kilograma prekomjerne mase još uvijek nije skinuto s njihovog bolida.

Njemačka momčad ove godine vodi veliku bitku s Ferrarijem, kako u vozačkom, tako i u konstruktorskom prvenstvu. Pobjeda Lewisa Hamiltona neke je u paddocku navela na pomisao da je dio te mase nestao s W08, no to još uvijek nije točno.

“Pokušali smo unaprijediti aerodinamičku efikasnost i smanjiti težinu, ali ne govorimo o pet kilograma”, rekao je Wolff španjolskim medijima. “U Formuli 1 je teško napraviti tako velike korake – svi su oni mali. Radimo više na gramima nego na kilogramima.”

Važnost smanjenja mase istaknuta je i prije nekoliko dana kada je Lewis Hamilton priznao da na VN Španjolske nije koristio svoju bocu za piće.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Charles Leclerc 16 senna66 Donator Prikaži

  Bome prasac ovaj W08, Toto prijavljuj bolid u “Život na vagi”  11

  0
 2. Mattia Binotto monkeyseat Prikaži

  Predlažem tečaj mršavljenja u sjevernokorejskom rudniku soli.  4

  0
 3. Chase Carey hattrick Donator Prikaži

  Kako ne… 1,5L tekućine za piće koji Hamilton nije stavio u bolid što je nekih -1,2kg, plus olakšavanje bilida kroz utrku samom Hamiltonovom dehidracijom.. još kojih 2kg. Što je barem smanjenje kilaže za 3kg.

  Ne bi bilo loše da kirurški očiste vozaču trbušnu šupljinu, jer u tom periodu (utrke) ionako mu ne treba probavni trakt, te ostave samo one organe za osnovne funkcije.  6

  0