F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alonso oduševljen sedmim mjestom na domaćoj utrci

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Fernando Alonso je jučer prvi trening proveo igrajući tenis nakon što mu je bolid otkazao poslušnost nakon samo nekoliko zavoja. Ipak, danas je odradio odlične krugove u kvalifikacijama i na ovoj stazi koja uvelike ovisi o aerodinamici, Alonso je pokazao potencijal McLaren-Honde.

“Da, jučer sam se pripremao za kvalifikacije i mislim da je sve savršeno, i bolje nego smo očekivali. Lijepo je biti u posljednjoj kvalifikacijskoj rundi i na sedmoj poziciji.”

“Vidio sam potencijal ovog bolida, ali smo imali neobične treninge, ništa nam nije polazilo za rukom.”

“Danas se sve složilo, iako su bili teški uvjeti, ali sam osjetio da se iz ovog bolida može puno toga izvući. Osjetio sam da mogu 100% pritiskati.”

Osim što je ovo dobar rezultat za njega, to je i dobar poticaj za cijelu ekipu:

“Sretan zbog toga, sretan sam zbog ekipe jer su toliko radili, promijenili su toliko pogonskih jedinica u ovom početnom stadiju sezone… Sutra na gridu će biti lijepo vidjeti oko sebe bolide s kojim bi se trebali boriti, to mora biti velika doza poticaja za dečke.”

Fernando je jedan od dva domaća vozača, uz Carlosa Sainza i čini se da na ovoj stazi iz te činjenice proizlazi dodatna motivacija:

“Naravno, uvijek to bude tako ovdje u Barceloni. Pronađem dodatnu motivaciju da bih pazio na apsolutno sve. Uvijek je dobro doći ovdje. No, utrka je u nedjelju, za kvalifikacije se ne daju bodovi. Moramo se dobro spremiti, pripremiti strategiju i sve ostalo.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3336 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. Nando rajus Prikaži

  Ko zna – zna …chapeaux  8

  0
 2. Mclaren raca Prikaži

  Bez obzira na sutrašnji ishod, šokiran sam. Naravno pozitivno  8

  0
 3. Mercedes Jester Donator Prikaži

  Tko zna gdje bi završio da je odvozio najbolji krug u životu :D  7

  0
 4. Niki Lauda gaga505 Prikaži

  Zamisli odvozen krug,kad je sa tim smecem dosao do P7  3

  0
 5. Bernie Ecclestone Dani Donator Prikaži

  I onda vele da nije dobra šasija.  4

  0