Nekoliko promjena na Shangai Internationalu uoči VN Kine

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nekoliko promjena na Shangai Internationalu uoči VN Kine

Marko Rakić

Na stazi Shangai International napravljeno je nekoliko preinaka uoči 14. VN Kine koja je na rasporedu ovaj vikend. Prva promjena, iako će biti gotovo neprimjetna, je najvažnija. Startno ciljna ravnina bit će nanovo asfaltirana, a time će se maknuti grba koja je bila negdje u ravnini izlaska iz boksa, a zbog koje je Wehrlein prošle godine izletio u kvalifikacijama te razbio bolid.

Druga promjena su veće gumene barijere na zavoju 1 i 8, budući da će se ove sezone njima prolaziti dosta većom brzinom nego prijašnjih godina.

Između staze i asfaltne zone izlijetanja u drugom zavoju bit će nanijet sloj betona obojan u zeleno, stoga na tom dijelu više neće biti trave. Izmjene su napravljene i na nekim pasicama. Tako će u zavojima broj 2, 3 i 12 biti povišene 5 cm s dužinom od tri metra te širinom jedan.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Kine 2017.

Komentiraj

4 komentara

  1. Kao da već nije dovoljno “asfaltna zona izlijetanja” hint na asfaltna, sad će je obojat u zeleno pa kao tutleki koji gledaju misle da će ekipa izlijetat na travu…. :D

    Pa “gravel trap” je baš za to – trap, zamka da ako si kao vozač pogriješio gubiš i vrijeme i pozicije.. Danas sa ovim asfaltnim zonama tipovi samo nastave dalje, nikom 5-6. Još se pretiču po tim zonama. Glupost malo žešća.


    0

    0