Briatore nije impresioniran Ferrarijevom formom

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 16 komentara

Bivši šef Benettona i Renaulta, Flavio Briatore, kaže da nije impresioniran forom Ferrarija te da ne vjeruje da su odjednom pronašli pobjedničku formulu. Mnogi analitičari proglasili su Ferrari najbržim i najstabilnijim bolidom ovih predsezonskih testiranja, no prava slika će ipak biti ono što bude ovog vikenda u Australiji. Flavio i dalje vidi Mercedes kao glavne favorite za novu sezonu.

“Ne djelim ovaj optimizam oko Ferrarija s ostalima. Razumijem osjećaje poslije testa u Barceloni, no sumnjam da je to što smo vidjeli zaista pouzdano. Jednostavno ne mogu zamisliti Mercedes iza s obzirom na prednost koju su imali do kraja studenog. Mislim da su Nijemci skrivali brzinu na ovim testovima. Nadam se da će prvenstvo ove godine biti ravnomjernije te da će natjecanje biti između različitih imena.”


Odgovor

16 komentara

  1. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Kao što ni ja nisam impresioniran Briatoreovom formom.. :mrgreen:


    0
    0

    0
  2. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    I ja mislim da ti očito ne razmišljaš glavom.


    0
    0

    0
  3. avalon Prikaži

    ovakvu “analizu” je moga napisat bilo koji forumaš na bilo kojem forumu . je li flavio iznija bilo kakav “dokaz” na kojem temelji svoje sumlje ? je ovim “Jednostavno ne mogu zamisliti Mercedes iza s obzirom na prednost koju su imali do kraja studenog.” a kad flavio ne može zamislit onda … :) :) :) njemci ( a i neki drugi … konkurentniji ) su skrivali svoju brzinu , a ferrari je 100 % “navrtija” svoj motor do maximuma pa i malko preko toga :) zato i jesu imali toliko teh problema . ustalom koliko se može napredovat kad se “zapne” dokaza je williams … 2013. bottas je prvenstvo završija na 17. mistu sa 4 , a maldonado na 18. sa tek 1 bodom , a u konstruktorskom su bili 9. . tek su marussia i caterham bili lošiji od njih . već iduće sezone su bili bolji “1000 %” tj bottas je sezonu završija na 4. , a massa na 7. mistu i u konstruktorskom prvenstvu su završili na 3. mistu . tek su mercedes i RB bili bolji , a ferrari iza njih . btw , taj ferrari je 2013. dok je williams završija na 9. zauzeja 3. misto iza RB i mercedesa . ne pokazuje li ovaj “slučaj” da je moguče u samo jednoj pauzi napravit drastičan skok ? ako je moga u odnosu na ferrari siromašni williams toliko napredovat u samo par miseci pauze zašto bi bilo čudno da to uradi ferrari s obzirom na resurse kojima raspolaže ? ferrari je pokaza odličnu formu i vrlo dobre performanse ( u svakom pogledu ) no oće li to bit dobitna formula može se samo špekulirat , a flavio ne radi ni to , on jednostavno ne može zamislit mercedes iza bilo koga , a zaboravlja da je u životu samo promjena konstantna ;) :)


    0
    0

    0
  4. Ferrari
    Raki-1985 Donator Prikaži

    E moj Briatore…. nije to sam optimizam nego želja svih za malo promijene, za malo miješanja stvari i poretka u F1… eto fala Bogu, jedino je Mercedes skrivao brzinu u Barceloni!! Yeah right… Ljudi, još samo par dana do slobodnih treninga u Australiji!!


    0
    0

    0
  5. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    samo je Mercedes skrivao brzinu, ostali su isli punom snagom, ma daj..


    0
    0

    0
  6. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Joj Briatore gdje ces protiv Ferrarija govoriti.


    0
    0

    0
  7. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Ma sve je glupost dok se ne dode u Melborune na kvale….onda je moguce da i McH ode na pole ? dobro necemo sad pretjerivat, ali mislim da crmo tek onda vidjet kako stvari stoje


    0
    0

    0
  8. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Ne djelim ovaj optimizam oko Ferrarija………….ne mogu zamisliti Mercedes iza s obzirom na prednost……
    ………Mislim da su Nijemci skrivali brzinu……………..Nadam se da će prvenstvo ove godine biti ravnomjernije………….!?U ovoj izjavi,bez glave i repa,mišljenja sam,da ni sam Briatore nema pojma kaj je zapravo htio reči a poanta,ako je opće ima, nema ni jedne dodirne točke s naslovom gornjeg teksta.


    0
    0

    0
  9. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Dobro, na kraju je ipak podvukao kako se “nada da će prvenstvo ove godine biti ravnomjernije te da će natjecanje biti između različitih imena.”


    0
    0

    0
  10. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    A da li je Villeneuve impresioniran Ferrarijevom formom?


    0
    0

    0
  11. fjaka Prikaži

    di je sad najveći muljator u f1? :rofl:


    0
    0

    0
  12. Michael Schumacher
    bob_rock Prikaži

    Mislim da se Ferrari približio, al da Merc još ima kakvu takvu prednost. Još malo…. i krećemo


    0
    0

    0
  13. morenocro Prikaži

    Kakvih sve sranja i izjava sam pročitao da više to ni ne pratim…čekam početak sezone a ostale gluposti me ne zanimaju,sve će biti jasnije poslije prve utrke…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.