F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Villeneuveu se sviđaju novi bolidi

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Svjetski prvak iz 1997. godine, Jacques Villenuve, rekao je da mu se bolidi za novu sezonu dopadaju te da je to ono što treba Formuli 1. Poznato je da je Kanađanin posljednjih godina izgadio sve što je vezano uz sport; ružne i spore bolide, glupa pravila, staze, mlake vozače itd.

“Ono što sam do sada vidio zaista sjajno izgleda. Prije svega, auti izgledaju odlično. Sada su veliki, pravi F1 bolidi, baš kakvi bi trebali biti. Ista je stvar i s gumama. Prije su vozači morali paziti na gume, a sada ih napokon možete vidjeti da voze agresivno i ne misle na gume.”

Jacques se nada da će manja potrošnja guma rezultirati boljim dvobojima na stazi.

“To također znači da će biti manje zaustavljanja u boksu, što ne gotivi baš svatko, ali manje zaustavljanja će značiti bolje razumijevanje onoga što se događa na stazi. Vozači sada mogu napadati i u zavojima bez uništavanja guma, što bi trebalo ići na ruku najboljim vozačima.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Fernando Alonso 14 AlonsoForever Prikaži

  o fala Bogu da i ovaj nešto podržava…cudim se, evo…


  0

  0
 2. Formula 1 villeneuve7 Prikaži

  naravno da mu se svidjaju kad su zadnji put bolidi izgledali ovako upravo 1997 :P


  0

  0