Mosley o Libertyju: Amerikanci uvijek misle da nešto mogu napraviti bolje

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mosley o Libertyju: Amerikanci uvijek misle da nešto mogu napraviti bolje

Crankshaft

Bivši FIA-in predsjednik Max Mosley osvrnuo se na nove šefove Formule 1 i njihove planove oko unaprjeđenja iste. Liberty želi još više utrka u kalendaru, naročito u SAD-u, razmišljaju i o promjeni formata trkaćeg vikenda, a od svake stanice prvenstva žele napraviti spektakl kao što je to kod njih Super Bowl. No, čini se da se s takvim razmišljanjima ne slaže bivših čelnik Međunarodne automobilističke federacije.

“Uvijek morate biti pažljivi, ako nije pokvareno, ne dirajte. Međutim, oni su toga potpuno svjesni. Liberty čine ozbiljni biznismeni. Mogu li oni sve učiniti bolje nego što bi napravili da su koristili usluge Bernieja Ecclestonea za stvari u kojima je dobar, veliko je pitanje. Vidjet ćemo.”

“Izvana se uvijek sve čini lagano. To je kao da ja pomislim kako bih mogao popraviti konjičke utrke. Ali ako to uistinu pokušate, pronaći ćete cijeli niz problema za koje uopće niste znali. Ali, možda će Liberty biti veoma uspješan i dobro odraditi posao.”

Britanac se zatim osvrnuo i na usporedbe sa Super Bowlom.

“Mislim da je to lako reći, nije mi potpuno jasno što to znači”, rekao je Mosley na navode da bi svaka utrka mogla biti tretirana kao Super Bowl, s više medijske pažnje i događaja uoči završnog obračuna. “Ali Super Bowl, je li to toliko čudesno? Ne želim biti neljubazan, ali Amerikanci uvijek misle da sve mogu učiniti bolje od bilo koga drugog. A nisu uvijek u pravu, kao što nam puno toga iz novije povijesti pokazuje.”

Mosley kaže da su u Libertyju pogriješili odbacivši Bernieja Ecclestonea.

“Da sam ja bio na Libertyjevu mjestu, zadržao bih Bernieja za poslove u kojima je izvrstan, kao što je rad s promotorima i organizatorima, te sa svom tom stranom posla.”

76-godišnji Mosley je za kraj dodao da bi se Liberty trebao koncentrirati na stvari koje još uvijek nedostaju Formuli 1, kao što je bolje iskorištavanje digitalnih platformi i tehnologija.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Ibarac00
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9512 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Liberty#Mosley

Komentiraj