F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

10 najupečatljivijih trenutaka iz 2016.

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

1. Posljednji krugovi Abu Dhabija

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

10 komentara

 1. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Heh, u Maleziji, ne zna čovjek da li je više žao Hamiltonu ili Croftu….. :chill:
  Uglavnom, odlična kompilacija.


  0

  0
 2. Pierre Gasly Perica9 Prikaži

  Fali ping pong i Manorovo 10. Mjesto


  0

  0
 3. Sebastian Vettel senja Prikaži

  Haha, vjerujem da smo ovu sramotu od kvalifikacija na početku sezone svi potpuno zaboravili. :D Nisi nas trebao podsjećati. :(


  0

  0
 4. Michael Schumacher cavallina Prikaži

  dobro,ako se tu jos u komentarima ‘nadopunjava’ popis,meni je onih desetak minuta nakon zavrsetka utrke u Meksiku,i svita crvenih koji onako secu prema podiju i na kraju Seb na podiju….plakala sam ko mala beba,misleci konacno lijep podij i pravda itd…..2 sata nakon su mi ponovno dosle suze na oci,iz drugog razloga…..

  No,ona svita marsirajucih Ferrarijevaca ce mi duuuuugo ostati u sjecanju…koji je to trenutak ponosa bio (pa makar i kratko trajao)


  0

  0