F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

FIA objavila službeni raspored testiranja

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

FIA je objavila službene detalje ovogodišnjih testiranja. Kao što je već poznato, prije početka sezone ekipe će dvaput testirati u Barceloni. Najprije od 27. veljače do 2. ožujka, a zatim od 7. do 10. ožujka.

Dva unutarsezonska testa vozit će se u Bahreinu i u Mađarskoj, a nakon sezone će, kao što je to bio slučaj i ove godine, ostati na jednom testu nakon sezone u Abu Dhabiju.

Bahrein i Mađarska bit će voženi u utorak i srijedu nakon vikenda kada su na rasporedu te utrke, a momčadi će na dva od četiri predviđena dana na stazu morati poslati vozače koji su vozili manje od 3 GP utrke.

Dok se unutarsezonski testovi mogu koristiti za razvoj bolida, postsezonski test u Abu Dhabiju bit će isključivo za pripremu i testiranje guma koje će se koristiti 2018. godine.

Pirelli do 1. prosinca ove godine mora poslati komponente za 2018., a dozvoljeno im je i da odrade vlastiti testni program. Ipak, ovaj put to neće biti privilegija velikih ekipa već se planira da sudjeluju svi. Navodno je dosad osam ekipa prihvatilo taj aranžman.

Zanimljivo je da se neće testirati na Silverstoneu kao nekoliko puta dosad, nego se za lokaciju odabrala Mađarska.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj