F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Mika Salo: Hamilton je jasan broj jedan za 2017.

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bivši vozač Formule 1, Mika Salo, vjeruje da će Hamilton u Mercedesu biti tretiran kao čisti broj jedan nakon što se njegov bivši timski kolega Nico Rosberg odlučio umiroviti. Mika je Fianc, kao i novopečeni vozač Mercedesa Valtteri Bottas, te kaže kako će pred njegovim sunarodnjakom vjerojatno biti mnogo izazova.

“On (Valtteri) trenutno ima samo jednogodišnji ugovor, što je malo čudno”, kaže Salo. “Također mu je preostalo malo vremena da upozna tim, vidi način na koji rade. Još jedan problem je Lewis. Prošle godine nije uspio osvojiti naslov, tako da je sada veoma nadobudan kako bi ga vratio nazad. Ne mislim da će njih dvojica imati jedan tretman. Naravno da će Mercedes oba auta moći srediti da budu identični, no budu li testirali nešto novo i bolje, naravno da će to prvo ići Lewisu.”

Salo napominje kako bi konzistentnost mogla biti najveća Valtterijeva prednost. Na pitanje novinara misli li da Bottas može završiti ispred Hamiltona, rekao je:

“Vjerujem da može. Možda ne po pitanju čiste brzine, ali po konzistentnosti da – to bi moglo biti iznenađenje za Lewisa. Bottas je bio vrlo konstantan svih ovih godina te je rijetko radio greške. Ali to je način na koji on pobjeđuje momčadskog kolegu. Ove godine ćemo vidjeti za što je zaista sposoban.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj