F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ecclestone: Rosberg je napravio pametan potez kad se povukao

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Aktualni svjetski prvak Nico Rosberg objavio je da odlazi iz Formule 1 samo pet dana nakon što je osvojio naslov, a Bernie Ecclestone kaže da u potpunosti razumije tu odluku.

“Njegov posao je obavljen. Kao svi vozači – htio je postati svjetski prvak i u tome je uspio. Većina ne uspije. Zašto bi nastavljao? Mogu to shvatiti.”

“Takva hrabra odluka pomaže Formuli 1. Pokazuje da ima pametnu glavu na ramenima. Ostvario je svoj cilj i tko ga može kriviti što sada želi raditi neke druge stvari u životu? Ovo je vrlo zrela odluka i sada će Lewis Hamilton morati prihvatiti da se ne može osvetiti iduće sezone. Ali, to nije Nicin problem.”

Ecclestone je u Formuli 1 preko pola stoljeća i u tom periodu je popratio svakakve sudbine:

“Drago mi je da vozači danas mogu otići kad žele. U prošlim vremenima smo gubili vozače iz drugih razloga, poginuli bi u nesrećama. Prema tome, kad vidim da se danas netko povukao – to je za mene sretan događaj.”

Odmah nakon povlačenja Ecclestone je tada priznao da je šokiran. No, sada kad je prošlo nešto vremena, Bernie kaže da Rosbergu jednostavno treba više vremena da potroši svoj novac.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3310 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Jim Clark Vettel-Ferrari Donator Prikaži

  Bernie u zadnje vrijeme sa svakom idućom izjavom postaje sve razumniji, na veliko iznenađenje. Na ovu mu se nema šta prigovoriti.


  0

  0
 2. Kimi Raikkonen 7 Iceman Donator Prikaži

  No, sada kad je prošlo nešto vremena, Bernie kaže da Rosbergu jednostavno treba više vremena da potroši svoj novac.

  Hahahah dobar :D


  0

  0