07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Renault će ići veoma agresivno s motorom za 2017.

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault će ići veoma agresivno s motorom za 2017.

Marko Rakić

Renaultov Cyril Abiteboul kaže da će Renault u novu sezonu ući s vrlo agresivnim pristupom po pitanju motora. Nakon što su se podosta mučili u prve dvije godine turbo hibrid ere, Renault je za 2016. uspio napraviti dobar iskorak te dostaviti snažan i pouzdan motor. Francuska kompanija ulaže velike nade u sljedeću godinu, budući da će pravila vrijediti minimalno do 2020.

“Moramo od početka krenuti veoma agresivno. Ako za par godina želimo ostvariti svoj plan onda ne smijemo odlagati stvari za kasnije. Moramo preuzeti određenu količinu rizika. Fokusirat ćemo se na pouzdanost novog koncepta – da, mogu potvridi da radimo na kompletno novom koncpetu. To znači da vjerojatno nećemo imati ogroman skok u performansama. To je zato jer želimo biti sigurni da će motor biti pouzdan te da će ova platforma biti odlična podloga za napredak kroz sljedeće tri ili četiri sezone. To je motor na kojem će se moći jako puno raditi. Imamo mnogo ideja i zamisli. No većina njih, koliko je meni poznato, nikad nisu viđene na stazi.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault

Komentiraj

4 komentara

 1. Ross Brawn Tuzlaensis Prikaži

  ovo je rizik sad kad su se približili Ferrariju, ali dobro, njihov novac


  0

  0
 2. Samo da ne prodju ko 2015.uglavnom mnogi se ostre za 2017 Ferrari i Mclaren za sada skromni u najavama bice svakako interesantno


  0

  0
 3. Bernie Ecclestone Ferrari1345 Prikaži

  A drugi timovi ce ici agresivno sa njihovim imenima (Tag Heuer…) :mrgreen:


  0

  0