Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Haas će testirati novog dobavljača kočnica

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haas će testirati novog dobavljača kočnica

Luka Maloić

Esteban Gutierrez, Haas

Haas će testirati kočnice proizvođača “Carbone Industrie” na VN Brazila. Cilj testiranja je otkriti i otkloniti probleme s kočnicama koji pogađaju ekipu ove sezone. Trenutni dobavljač kočnica “Brembo” ne može pronaći idealni dizajn i zadovoljiti očekivanja ekipe.

Esteban Gutierrez posljednji je na svojoj koži osjetio probleme s kočnicama na VN SAD-a. Brembo i Haas naporno rade kako bi otkrili što je točno pošlo po zlu ove sezone. Ovaj vikend Brembo je odlučio isprobati nove disk materijale i novu pedalu kočnice, a nova testiranja su zakazana za Interlagos sljedeći mjesec.

Haas će isprobati i rješenja “Carbone Industrie” na jednom od svojih automobila tijekom treninga u petak kako bi evaluirali situaciju. Nakon toga donijet će odluku da li će ostati na Brembu ili koristiti usluge novog dobavljača.

Šef ekipe Gunther Steiner je rekao:

“Testiramo drugačije materijale jer moramo pronaći rješenje i za novu sezonu. Moramo vidjeti krajnje rezultate i donijeti odluku.”

Tijekom testiranja ovog petka nikakvi problemi nisu uočeni, a Gutierrez situaciju ocjenjuje boljom.

“Kočnice su bolje nego u Austinu. No, moramo vidjeti kako će to izgledati na utrci. Nadam se da neće poći po zlu.”

Na pitanje kako je problem s kočnicama utjecao na njegovo samopouzdanje, Meksikanac je rekao:

“Nije sjajan osjećaj sjesti u automobil s mišlju da će kočnice vjerojatno otkazati, pogotovo kada se približavate brzinama od 360 km/h. Moramo uvijek biti svjesni toga i ne poduzimati nikakav rizik.”

Zadnji donatori:
vlado
zekohonda
Beethoven87
zekohonda
Vordas
vlado

Pretplatnici:
dalmat
graho
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10255 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Haas

Komentiraj