Pascal Wehrlein potvrdio da pregovara s Force Indijom

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Pascal Wehrlein, Manor

Pascal Wehrlein, Manor

Pascal Wehrlein potvrdio je danas za njemačke medije kako je u pregovorima s Force Indijom, o čemu se i nagađalo otkako je Hulkenberg službeno potvrdio da odlazi u Renault. Manor bi tako mogao ostati bez oba vozača, budući da su aktualne priče da bi Ocon mogao biti budući timski kolega Nica Hulkenberga. Wehrlein je vozio Force Indiju na prošlogodišnjim testiranjima, čime je ušao u povijest, jer je i isti dan testirao Mercedesov bolid (nastup za dva konstruktora u jednom danu).

“Mjesto u Force Indiji je slobodno i naravno da smo u pregovorima. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. Trenutno sam fokusiran na obavljanju što boljeg posla za Manor, želimo sezonu završiti na nivou.”

“Za mene nije bilo iznenađenje što se otvorilo mjesto u Force Indiji. Prvo je bilo glasina o Sergiju, a kad je on potpisao ugovor, onda su se prebacile na Nica. Nema dima bez vatre.”

Gledajući opcije na tržištu i realnost, Wehrlein bi lako mogao postati vozač Force Indije, te bi momčad trebala dobiti nekakav popust na motore, što odogovara i jednima i drugima.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.