Sauber doveo novog šefa za aerodinamiku

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sauber doveo novog šefa za aerodinamiku

Ante Vetma

Marcus Ericsson, Sauber

Marcus Ericsson, Sauber

Renesansa Sauberove F1 momčadi sada je definitivno započela jer su objavili da su doveli Nicolasa Hennela de Beaupreaua na čelo aerodinamičkog odsjeka. Momčad je dugo grcala u financijskim problemima, ali je onda novac napokon došao kroz investicijsku kompaniju Longbow Finance i njihovog Pascala Piccija, te je sada opći dojam kako je momčad na pravom putu da se makne od začelja poretka.

43-godišnjak je već radio u istoj ulozi u momčadi Lotusa, a službeno je jučer imao prvi radni dan u Sauberovoj tvornici u Hinwillu.

Treba podsjetiti, nedavno je Sauber objavio da je regrutirao i Xevija Pujolara, bivšeg trkaćeg inženjera iz Toro Rossa, što je nesumnjivo dobar znak jer smo ne tako davno čitali o brojnim odlascima iz ekipe zbog neisplaćenih plaća.

Štoviše, očekuje se da će tehničku ekipu dodatno pojačati u nadolazećim tjednima.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9400 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3776 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Beaupreau#Sauber

Komentiraj

2 komentara

  1. David Croft Frantic Donator Prikaži

    Nije beg cicija.
    Ima se, može se :mrgreen:


    0

    0