F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sauber doveo novog šefa za aerodinamiku

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Marcus Ericsson, Sauber

Marcus Ericsson, Sauber

Renesansa Sauberove F1 momčadi sada je definitivno započela jer su objavili da su doveli Nicolasa Hennela de Beaupreaua na čelo aerodinamičkog odsjeka. Momčad je dugo grcala u financijskim problemima, ali je onda novac napokon došao kroz investicijsku kompaniju Longbow Finance i njihovog Pascala Piccija, te je sada opći dojam kako je momčad na pravom putu da se makne od začelja poretka.

43-godišnjak je već radio u istoj ulozi u momčadi Lotusa, a službeno je jučer imao prvi radni dan u Sauberovoj tvornici u Hinwillu.

Treba podsjetiti, nedavno je Sauber objavio da je regrutirao i Xevija Pujolara, bivšeg trkaćeg inženjera iz Toro Rossa, što je nesumnjivo dobar znak jer smo ne tako davno čitali o brojnim odlascima iz ekipe zbog neisplaćenih plaća.

Štoviše, očekuje se da će tehničku ekipu dodatno pojačati u nadolazećim tjednima.

Podrži nas

Naši zadnji Donatori su: 1883 i Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3360 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. David Croft Frantic Donator Prikaži

    Nije beg cicija.
    Ima se, može se :mrgreen:


    0

    0