F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Martin Brundle o Alonsovoj nesreći

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Martin Brundle i Fernando Alonso

Martin Brundle i Fernando Alonso

Cijeli svijet Formule 1 bruji o nesreći Fernanda Alonsa. Sada je javno istupio i Martin Brundle, bivši vozač i trenutni komentator Sky Sportsa.

Ponajprije, treba istaknuti da McLaren ostaje pri verziji da je nalet vjetra uzrokovao nesreću. Međutim, čak je i Jenson Button imao nešto za reći po tom pitanju. Button je komentirao da je telemetrija – čudna.

“Nešto nije u redu, nešto se ne poklapa,” kaže Brundle.

Britanski komentator tvrdi da su moguće dvije verzije slučaja: ili je najprije bio sudar pa se Alonso ozlijedio, ili je imao zdravstvenih problema pa je to uzrokovalo sudar.

“Radi li se o uzroku ili o posljedici? Ne znamo. Svi su šturi po pitanju informacija pa imam osjećaj da nešto nije u redu.”

Primjerice, Eric Boullier najprije je potvrdio da je Alonso pretrpio potres mozga. Međutim, istu informaciju kasnije je strogo opovrgnuo Ron Dennis.

Sada, kad je poznato da su doktori odlučili kako Fernando treba mirovati i propustiti Australiju, McLarenu se u najmanju ruku može prigovoriti da cijelu situaciju nisu dobro iskomunicirali.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Svi komentari su trenutno zatvoreni jer se portal seli na novi server. Očekujemo da bi kroz par sati sve moglo biti gotovo. :)

2 komentara

 1. Lady Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Šta god na kraju bude istina u cijelom ovom slučaju jedno je sigurno, Alonsova karijera sa McLaren Hondom nikako nije dobro počela. Od malo kilometraže napravljene sa Hondom do udesa i završetka u bolnici. Čak i prvu službenu utrku u 2015 Alonso će odgledat na TV-u, umijesto da vozi bolid….
  A ovaj slučaj sve više smrdi i smrdi…..


  0

  0
  • F1puls Portal Ante Vetma glavni urednik Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

   Ono što je meni zanimljivo je da evo već sad imamo situaciju da tu netko nekog drži u šaci. Ili je Alonso bolestan pa ga McLaren pokriva ili je McLaren skrivio nešto opako na bolidu pa ih sad Alonso pokriva. U svakom slučaju, ne vjerujem u priču da je vjetar, a svaka druga varijanta će nužno povući PR peglanje. Logično, ako PR nešto ispegla prema vani onda će nedužni akter priče imati ovog drugog u šaci. A tek će to biti zanimljivo gledati kako se razvija…


   0

   0