Boullier: Alonso bi mogao biti prvak s McLarenom

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 7 komentara

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso, McLaren

Trkaći direktor McLaren-Honde, Eric Boullier, vjeruje da bi Fernando Alonso mogao osvojiti naslov svjetskog prvaka u bliskoj budućnosti ako ostane u ekipi. Podsjetimo, Alonso se McLaren-Hondi i Jensonu Buttonu pridružio 2015. godine i od tada nisu osvojili ni pobjedu ni pobjedničko postolje. Ipak, Boullier je uvjeren da momčad ima potencijal za naslov:

“Ne mislim da je Alonso spreman za mirovinu. Siguran sam da će biti svjetski prvak ako vjeruje u naš projekt,” rekao je Francuz za Autosport.

“Poštujem ga, on je kompetitivan vozač, vrlo inteligentan i dobar je od treninga petkom pa do utrke nedjeljom. To je razlog zašto je najbolji, on je definitivno vođa.”

Boulliera su novinari upitali i o odnosu između McLarena i Honde koja je imala nekih teških razdoblja.

“Dobro, dobro, puno bolje. Da, mislim da smo se poboljšali kao tim. Prije nekoliko godina bilo je puno pritisaka, ali sad je odnos dobar,” odgovorio je.

“Ako usporedite Merceder, Renault i Ferrari – trebalo im je tri godine da poprave svoje motore. Hondi je trebalo manje vremena, ali smo sve bolji u bolji, a što se pouzdanosti tiče – tu smo na razini Ferrarija po mom mišljenju. Nismo dovoljno dobri po pitanju obnove energije, imamo više brzine, više snage i na McLarenu leži odgovornost da se nastavimo popravljati.”


Odgovor

7 komentara

  1. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Hahahahah,…..

    Tipične izjave, da se kupi vrijeme,….. i smire duhovi kapitalizma u F1.
    Nitko ne bi bio sretniji od mene, da Fernando ponovno bude F1 svjetski prvak.
    Ali,…… nisam više siguran. Bio bih sretan da pobjedi još koji GP, i to sa McLaren Hondom. Da, premoćno pobjedi.

    A ovakve lažno/licemjerne izjave za javnost, mrzim. Doslovno. Kao Mrgud iz Štrumpfova. :)


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Brate ako ćemo iskreno ja poludim na te tvoje izjave i skačem po krevetu od sreće jer opet dobijem osjećaj da je to istina, onda ludujem ko oni likovi što snimaju reklamu za bingo i loto a onda prođe tako tjedan pa dva pa godina ipo i ja još uvijek sjedim u fotelji i psujem sve po redu.Onda tako ustanem odem na mobitel i na f1puls portal napišem glupi komentar poput ovog da prestanem bit bijesan na berniea, whitinga i takve nesposobnjakoviće i onda ti opet komentiraš da će Alonso bit prvak tako da je bolje da nešto od tvojih izjava bude istina kako bih mogao promijeniti svoje svakodnevne rituale


    0
    0

    0
  3. Formula1
    f1zd Prikaži

    Ne navijam za Alonsa,, ali u Hondi postoji veliki potencijal, a ako McLaren napravi solidan bolid, mislim da mogu biti prvaci.


    0
    0

    0
    • Blackhawk Prikaži

      Bore se za par bodova i to nazivaju uspjehom. Dok, i ako ikada, dodju do pobjeda proc ce godine. Jer dok McLaren bude napredovao nece ostali sjedati i neraditi nista – napredovat ce i oni


      0
      0

      0
      • Formula1
        f1zd Prikaži

        Znam, ali drugi baš i nemaju mjesta za razvoj, dok ga Honda ima puno, samo što nova pravila vraćaju sve na početak, tako da mislim da je za McLaren bilo bolje da se pravila ne mijenjaju, ali, tko zna, možda im nova pravila budu odgovarala.


        0
        0

        0
  4. Mercedes
    Mikalo Prikaži

    Pa da ce biti prvaci , bit ce . Cisto sumnjam da ce to Alonso ili Buton docekati . Vjerojatno neki novi klinci .


    0
    0

    0
  5. Mclaren
    KERS Prikaži

    Pocinje silly season i citam (gluposti), da bi Alonso mogao u Mercedes umjesto Nice..makar bi ja volio da je sve to istina ali vise bi volio da ode u Mercedes umjesto Lewisa….da Honda i Mclaren prorade i Hamilton uzme naslov s Mclarenom…bilo kako bilo nadam se da cu jednog dana opet osjetiti onaj osjecaj kad su dlake najezene, srce kuca ko ludo a nisam siguran jel da plačem ili skačem od srece kad gledam kako Mclaren prvi prolazi ciljem, makar u njemu sjedio i Alonso.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.