Norris: Ovo definitivno neće biti jedina pobjeda

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 1 mjesec 2 min 3 komentara

McLarenova nadogradnja u Miamiju se pokazala kao pun pogodak te su unatoč manjku slobodnih treninga uspjeli doći do pobjede koja je Landu Norrisu bila prva u karijeri.

Oscar Piastri također je imao odličnu utrku, ali nije imao sreće u duelu s Carlosom Sainzom i s vremenom izlaska sigurnosnog automobila.

“Stvari se poboljšavaju. Još uvijek moramo popraviti neke stvari prije nego se budemo mogli boriti za pobjede svakog vikenda.”

“Ovo definitivno neće biti jedina pobjeda, ali to nije nešto što možemo ostvarivati svakog vikenda.”

Norris je u McLarenu od početka svoje F1 karijere prije pet godina.

“Mislim da je to još i slađe kad se radi o istoj ekipi. Nisam prešao u pobjednički bolid i onda odmah pobijedio.”

“Mučili smo se dosta proteklih par godina, imali smo dobrih i loših trenutaka. Imali smo neke sjajne momente, ali i neke zaista loše. Prije godinu dana u Miamiju nismo uspjeli ući u drugu kvalifikacijsku rundu, toliko je bilo loše.”

“No, napravljeno je puno promjena i puno je rada uloženo u napredak. Prilično je ludo da smo od te situacije od prošle godine došli do toga da smo ove godine pobijedili.”

U Imolu će ovog vikenda veliki paket nadogradnji donijeti i Ferrari.


Odgovor

3 komentara

  1. Ferrari
    Raki2204 Prikaži

    U redu, vidjeli smo da je McL dosta jak i da može zaprijetiti samom vrhu. Sad za Imolu i Ferrari donosi veliki paket nadogradnji (nije da se nešto nadam, poučen iskustvima iz prijašnjih godina, ali ajmo vidjet što će napraviti).
    Idemo se malo poigrat i zamislit hipotetsku situaciju da smo u Kini vidjeli zadnju pobjedu RB-a, u neko dogledno vrijeme (just to raise a game a bit…)



    2
    2

    0
  2. Ferrari
    blejky Donator Prikaži

    Ferrari jedina ekipa koja nije do sada donijela nadogradnje i bez njih su bili u egalu sa Mcl-om u Miamiu a do tada redovno brži , ako nadogradnje budu radile a vijesti iz Ferrarija govore da rade Norris se može nadati novoj pobjedi opet kroz jedno 3 godine. A i ova je uvelike potpomognuta zajebom Safety cara a ona od prije 3 godine u Monzi je također rezultat nevjerojatnog spleta okolnosti.
    Ti Britanci mi nikako nisu jasni jedna pobjeda u 3 godine i odmah se priča o rušenju RB-a sa trona.
    Nedaj Bože da je kojim slučajem Hamilton pobjedio šta bi tek onda pisali.



    3
    2

    1
  3. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Vasseur kuži igru, dovukao je Hamiltona i štima Bearmana to garantira podršku glavne f1 mafije – Engleza, umjesto da mu podmeću sad će ga simpatizirati… Još ako uspije potpisati Neweya…



    1
    0

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.