Ricciardo: Nije dobro

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 mjeseci 2 min 8 komentara

Na drugim ovosezonskim kvalifikacijama Yuki Tsunoda jučer je uspio doći do devete pozicije, što je uz Veliku nagradu Abu Dhabija (P6) prošle godine njegov najbolji rezultat u kvalifikacijama još od Japana u rujnu prošle godine.

Toro Rosso je u ovu godinu ušao kao jedno od potencijalnih iznenađenja, ali u Bahreinu nisu uspjeli ostvariti ništa senzacionalno. Tsunoda je nakon timskih odredbi završio na 14. mjestu, a Ricciardo jednu poziciju ispred njega. Sad se čini da bi im Saudijska Arabija ipak mogla bolje odgovarati:

“Osjećam se dobro, naravno. Ovo je naš prvi Q3 ove godine. Nije bilo lagano jer je bilo vrlo, vrlo tijesno, kao što često i bude. Mislim da smo izvukli maksimum, prilično sam zadovoljan.”

Yuki Tsunoda

S druge strane – Daniel Ricciardo ovog vikenda u utrku kreće s 14. pozicije i nije mogao sakriti razočaranje. Od ranije je poznato da Ricciardo želi natrag u Red Bull, a da bi uspio u tome Helmut Marko je ranije poručio da mora izdominirati Tsunodu. Međutim, to se za Australca pokazuje puno teži zadatak nego što je očekivao.

“Nije dobro. Kažem to u smislu – kvalifikacije su nam izmakle kontroli, rekao bih da smo u Q1 bili u redu. Prvih par krugova smo odradili dobro. Znali smo što moramo postići, ali nismo uspjeli.”

“Iskreno, čak i da sam imao još jedan set guma da isprobam – mislim da ne bih išao brže, da budem iskren.”

Daniel Ricciardo

“To je malo zbunjujuće, ali proanalizirat ćemo. Imamo par ideja gdje je nestalo to vrijeme. Definitivno frustrirajuća sesija.”


Odgovor

8 komentara

  1. Fernando Alonso
    junior Prikaži

    Da je dobro…nije.
    Izgubio je nekakav x factor on. Sve što vidimo od njega je mlako. Govori se i prelasku u Red Bull,a on muku muci sa Tsunodom. Duga je sezona i ja mu zelim sve najbolje ukoliko još ima žara u njemu i volje, ali da li on opet želi u borbu protiv Maxa…ovog puta starijeg i boljeg u takorec simbiozi sa bolidom.



    8
    8

    0
    • Mclaren
      LH44 Donator Prikaži

      Navikao čovjek na dobar bolid vozeći onoliko sezona u Red Bullu, kad treba kantu vozit problem. Eto prošle godine je Red Bull vozio u Silverstonu i bio je unutar desetinke od pol pozicije Verstappena, aa ovamo u osrednjem bolidu muke muči jer hoće s tim bolidom radit ono što je s Red Bullom radio.



      8
      8

      0
  2. Fia
    Cale od Lewisa Prikaži

    “Toro Rosso ” Treba vas tužit zbog lažnih informacija.Sramota da ne znate ime momcadi o kojoj izvjestavate.



    6
    -5

    11
  3. mika50 Prikaži

    Ovome noga Lawsona u ekipu.



    1
    0

    1
  4. Dan Cooper Prikaži

    čekaj tek ste krenuli


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.