Komentator britanske Sky televizije David Croft odlučio da neće komentirati tri utrke ove sezone [anketa]

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 mjeseci 2 min 12 komentara

Ispred nas je rekordna sezona od 24 utrke, od čega ćemo imati čak četiri situacije s dva uzastopna vikenda, kao i dvije situacije s tri uzastopna vikenda. Komentator britanske Sky televizije je odlučio da je sve to ipak previše te će izostati s Velikih nagrada u Imoli, Austriji i Azerbajdžanu.

Crofta nema ni na trodnevnom predsezonskom testu u Bahreinu.

Na spomenutim utrkama će ga mijenjati komentator BBC Radio 5 kanala Harry Benjamin koji je prošle godine radio na britanskom prijenosu za najmlađe generacije “F1 juniors”.

Podsjetimo, Croft je za Sky bio glavni komentator od 2012. godine otkad se Formula 1 preselila s BBC-a, a u ovom periodu nije propustio komentirati nijednu utrku.

“Stvar je u tome da moram biti svjež cijele sezone. Nisam ni ja mlađi kako vrijeme odmiče.”

“Puno toga sam žrtvovao za svoju karijeru i sad želim malo vratiti tog vremena i biti s obitelji umjesto da sam na drugoj strani svijeta. Ove godine se vjenčajem i moram se posvetiti organizaciji!”

“Također, želim sjesti i pogledati utrku u svojoj kući. Želim uživati u tome. Možda mogu nešto naučiti iz situacije kad ne komentiram. Možda mogu primijetiti par stvari koje gledatelji vide.”

Pretplatnici F1 TV i ove će godine moći odabrati Sky za komentatorsku ekipu, a u njoj će biti imena poput Anythonyja Davidsona, Bernie Collins, Damon Hill, Danica Patrick, Craig Slater, Jenson Button, Karun Chandhok, Martin Brundle, Naomi Schiff, Natalie Pinkham, Nico Rosberg, Rachel Brooks, Simon Lazenby i Ted Kravitz.

Vrijedi spomenuti da će više vremena u eteru dobiti bivša strateginja Bernie Collins. Ona će biti prisutna na 10 trkaćih vikenda ove godine.

Gdje ćete ove sezone pratiti F1?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

12 komentara

  1. Nelson Piquet
    graho Donator Prikaži

    I bolje je, može cijelu sezonu da pauzira, svakako je objektivan 😂



    8
    6

    2
  2. Fernando Alonso
    junior Prikaži

    Pa meni je on….okej. Osjeti se kad komentira vozac ili netko tko to nikad nije bio. Svidjelo mi se par puta kad je bio oštar prema potezu nekog vozaca ili suportno kad pohvali nešto.



    5
    4

    1
  3. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Frantic na aparatima 😁



    3
    2

    1
  4. Jordan Forever Prikaži

    Da li Sport klub prenosi F1 ove sezone? A to za Crofta… da, zeli biti manje po svijetu, a propusta utrke u Imoli, Austriji i Baku. Ako zeli biti doma valjda bi propustio neke utrke va Europe. Ali ljepse je zvrkati po svijetu..



    5
    4

    1
  5. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Pocela ga jadnog depresija hvatat: 2god bez pobjede, jos vijest o prelasku u Ferrari…
    Salu na stranu (u svakoj sali ima i malo sale), lajkam Croftyja, njegov glas i dramaticnost, unatoc tome sto mi ponekad digne zivac…
    Moram rec da se jos uvijek dvoumim svaku utrku izmedju njega i legende Brundela, i ekipe na drugom kanalu F1tv-a: Palmera, Buxtona i onog amera kojem ne mogu zapamtit ime…



    4
    3

    1
  6. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Očekivao sam ovo tek kad se Hamilton penzioniše..



    1
    0

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.