Verstappen i Horner pohvalili Hamiltonovu hrabru odluku da se priključi Ferrariju

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 mjeseci 2 min 32 komentara

Hamiltonovi rivali iz redova Red Bulla su impresionirani odlukom Britanca da napusti Mercedes i 2025. godine postane član Ferrarija.

“Mislim da su svi bili iznenađeni, čak i njegova ekipa. No, vidio je nešto što ga je ponukalo da povjeruje u taj potez. Vjeruje da je bolje otići nego ostati,” kaže Christian Horner.

“Naravno, ispred njega je još jedna sezona koju će odraditi s trenutnom ekipom, ali u prošlosti je pokazao da se ne boji hrabrih odluka. U određenom trenutku se činilo da nije baš pametno otići iz McLarena u Mercedes, a znate kako je to završilo.”

“Siguran sam da je dobro razmislio o tome. Spoj Hamiltona i Ferrarija je prilično uzbudljiv.”

Lewis će do dolaska u Ferrari napuniti 40 godina, što je starija dob od prošlih višestrukih prvaka poput Sebastiana Vettela i Fernanda Alonsa koji su također otišli u Scuderiju. Verstappen vjeruje da Hamilton koristi vjerojatno posljednju priliku da vozi za momčad s takvom poviješću kao što je ima Ferrari:

“Sve u svemu, ako netko želi voziti za Ferrari, pogotovo netko poput Lewisa koji je postigao toliko toga – to je njegov san i njegov cilj. Također, ne znamo kakvi su se razgovori odvijali u Mercedesu i u Ferrariju, što misle da budućnost donosi. Prema tome, ne možete ovako izvana procijeniti zašto je donesena ta odluka,” kaže Max Verstappen.

“No, ako je zadovoljan tom odlukom – onda je trebao otići. Mislim da će to biti zanimljivo. Naravno, nadam se za njihovo dobro da će imati uspjeha, ali to nikad ne možete znati.”

Verstappen ima ugovor koji ga za Red Bull veže do 2028. godine, te tvrdi da ne razmišlja o vožnji za Ferrari jednog dana:

“Ne želim zvučati kao da ih ne poštujem, naprotiv, jako poštujem Ferrarijev brend. Ali, jako sam sretan svojom trenutnom okolinom. Ugodno mi je u ovom okruženju i ne želim to mijenjati. Također znam da u životu ne treba nikad reći odlučno ‘ne’ bilo čemu.”

“Što se mene tiče trenutno mi to nije u glavi. Svejedno, to je Formula 1, a ja želim raditi i druge stvari osim Formule 1.”


Odgovor

32 komentara

  1. Lewis Hamilton 44
    Berislav Donator Prikaži

    ‘Živi bili pa vidjeli’-reče netko. Al,i Ante, zadnji pasus (reče Max) smo slušali jesenas ‘od riječi do riječi’, iz drugih usta….Lewisovih (Hi). Bit’ će zanimljivo. Neka mu je sa srečom.



    1
    0

    1
  2. Flavio Briatore
    Unwoken European Prikaži

    Želio je zadnji “fiks” uzbuđenja prije mirovine. Ako već Ferrari i Mercedes nisu u borbi za naslov barem bi dobio novu sredinu, novu medijsku pažnju, uzbuđenje i velike novce za zadnjih par sezona.



    3
    2

    1
  3. Brawn Gp
    F1 Zagorec Prikaži

    Pozdrav svima.
    Lijepo vas molim (bilo koga) za odgovor na moja dva “offtopic” pitanja:
    * kaj se dobije sa F1Tv Acces?
    * Dal se moze gledati prek smart tv-a?

    Fala unaprijed na odgovoru.



    1
    1

    0
    • Dan Gurney
      Crash Donator Prikaži

      F1 live tajming i mozes gledat utrku aa delayom. Koliki je delay? Mislim sa je 48 h i ako se dobro sjecam nije svagdje isti. Negdje sam na redditu procita da je u Italiji dostupna poslije ponoci na race day ali ne znam.



      2
      2

      0
    • Niki Lauda
      wapi Pretplatnik Prikaži

      Ako si možeš priuštiti preporučam ti full access. Gledaš trku kad hoćeš. Live timing se može replayati i kad nije više live utrka tako da ti niti to ne mora faliti u odgođenom gledanju. Također imaš starih trka. Imaš dva seta komentatora na engleskom. Jedni su bolji za vrijeme i poslije utrke, a u drugi u tehničkim analizama prije. A sve skupa je jeftinije od supersportskog kanala na nekom domaćem kablu.



      5
      5

      0
    • Dee-Lite Prikaži

      Ne postoji aplikacija za smart tv ☹️
      (postoji aplikacija za Android TV)

      Ako ti Tv podržava Chromecast onda možeš spojiti mob na TV i tako gledati ili spojiš laptop…

      Kao što je već spomenuto – preporuke za full access 👍
      Obično oko početka testiranja daju popust za nove pretplatnike.



      3
      3

      0
      • Brawn Gp
        F1 Zagorec Prikaži

        Puno vam hvala svima na odogovorima.
        Mislim da je full acces najbolje riješenje….probat ću nekako “skrpati” u kučni buđet jer…..već par godina ne mogu gledati sport kojim sam “zaluđen”.



        1
        1

        0
        • Brawn Gp
          F1 Zagorec Prikaži

          P.s. Sky Sport je još 2022. imao live stream, ali sad su i to ukinuli?


          0
          0

          0
        • Pastor Maldonado
          perodeformero Prikaži

          F1 Tv je dobra stvar (ako znaš minimum engleskog jezika)
          Ima puno opcija, možeš gledati preko TV-a ili ili računala.
          Ja sam se tv-a odrekao već 20 godina. Politička indoktrinacija vlasti prošarana jeftinim sapunicama reality sowovima i reklamama.
          Računalo mi daje mogućnost da si sam uredim program sa temama koji želim i volim gledati.
          Da ne kaže da ne plaćam tv pristojbu već 20 godina. Dolazili su mi na vrata. Čak jedom i sa policijom. Izvolite uđite. Ovo je moje računalo. Svaki tv ili radio koji mi je sučajno ostao u nekom ormaru slobodno ponesite da ga ja ne moram bacati u smeće. Od tada me više ne dave. Zadnjih 15 godina. Taj novac ulažem u F1 tv……



          2
          1

          1
        • Max Verstappen 1
          SnakeCRO Prikaži

          Pa dog. se s još par ljudi i podijelite trošak. Pogledaj F1 temu na bug forumu.


          0
          0

          0
        • Niki Lauda
          Vordas Pretplatnik Prikaži

          Mi već imamo godinama takav dogovor, uzmemo pretplatu i podijelimo troškove. Podijelimo se međusobno po uređajima.



          1
          1

          0
    • Pastor Maldonado
      perodeformero Prikaži

      Preporučam F1 tv svakome s minimalnim znanjem engleskog .
      Ako vam je skupo još uvijek imate preko interneta besplatne prijenose (morate imati zaštićeno računalo) – a svi ih ionako imamo.
      Vjerojatno ne smijem staviti adresu, pa neću,
      A tko se ne usudi ima i Torrente koji puste utrku 1-2 sata nakon završetka.
      One domaće “znalce” koji su preko kablovske tv prenosili F1 nisam mogao slušati)


      0
      -1

      1
    • Tonykart Prikaži

      Imaš popust 15%. Malo su digli cijenu prije sezone, pa sad dali popust, Uglavnom 63,74 eur za cijelu godinu bez da brinem kad ću gledat, neprocjenjivo: Ja sam se ove godine prvi put prijavo, pa nemam iskustva, ali nadam se da će mi se isplatit



      2
      2

      0
      • Renault
        zd1400rt Prikaži

        Prošle godine je bilo oko 65 eura preko weba, a preko aplikacije na mobu 52 eura pa sam lupio ovu jeftiniju. Baš me zanima po kojoj cijeni će mi obnoviti postojeću pretplatu.


        0
        0

        0
        • Michael Schumacher
          MS791 Prikaži

          Ja sam prošle sezone platio 65e početkom ožujka pa su mi produžili za tjedan dana ono kad nije bilo utrke u imoli i traje mi do 15 ožujka. Poslali mi prošli tjedan mail da ako ne otkazem pretplatu 15. Ožujka će naplatit 75e dakle 10 više. Čekam skroz do kraja da vidim ako bude kakav popust pa ću reaktivirati, iako neznam dal popust ide samo na nove korisnike ili može i neko ko već ima f1tv. Ja ima ovaj acess full anual


          0
          0

          0
    • Renault
      zd1400rt Prikaži

      Definitivno preporuka za svakoga tko malo zna engleski i zaluđen je sportom je da uzme Full access. To ti je 3 eura po utrci kroz cijelu sezonu. Većina više potroši na pivu po utrci. Prije dvije godine sam probao podijeliti account s prijateljem i oba smo gledali utrku, svatko iz svog stana bez problema. Ne znam može li se danas tako dijeliti jedan account pa s nekim podijeliš trošak.
      Sve ostalo (TV, iptv, stream) je opasno radi virusa, pa onda trza slika kada se nakači puno ljudi… ili kada čujem neke komentatore s balkana loše mi dođe.
      Nije ni meni jednostavno odjednom lupiti toliko para, ali isplati se.
      Ono što me satare kada vidim da imamo cijenu istu kao i zemlje s puno većim standardom dok neke zemlje poput nas imaju istu stvar i u pola cijene…



      1
      0

      1
      • Niki Lauda
        wapi Pretplatnik Prikaži

        Mi smo EU – to je nekad dobro, a nekad loše. U slučaju F1tv cijene….



        2
        2

        0
      • Michael Schumacher
        MS791 Prikaži

        Ja gledam na svom mobitelu preko aplikacije i tata preko svog na isti račun s ti da sam njemu uzeo Google chromecast za tv i radi bez problema



        1
        1

        0
      • Fia
        Realista Prikaži

        Ma kakvi crni virusi za stream? Samo gledajuci stream ne mozes pokupiti virus, plus uvijek imas ukljucen anti virus. Najveci problem za stream su reklame, ali zato postoje ad blockeri i pop up blockeri koji blokiraju skocne prozore i reklame na samoj stranici.
        Vec cca 20 godina gledam preko streama i u 99% slucajeva radi bez problema. Potrebno je naci kvalitetne linkove i to je to. Dogodi se da koju utrku zasteka, ali to rijetkost i vrlo lako rijesis refreshom stranice. Recimo da od svih utrka imas sitnih problema sa 2-3 utrke.
        A onda pogledas nekoliko proslih sezona i taj F1 TV isto na par utrka bio nedostupan ili neki problem bio.
        Super je eto jer imas snimke i izbor razlicitih kamera, statistika… ali ako te to ne zanima previse, stream je zakon.



        1
        -1

        2
        • Renault
          zd1400rt Prikaži

          samo gledajući stream ne možeš pokupiti virus, ali netko tko ne zna što radi može preuzeti zloćudni software od silnih linkova i uputa misleći da radi nešto što treba raditi. Dovoljno je da krivo klikneš i eto ti par spyware i malwarea.
          AV možeš objesiti mačku o rep ako napraviš krivi korak.
          Godinama sam se patio s tim trzanjima, lošom slikom i sl. Ne hvala više. AD blocker je šljakao neko vrijeme, ali i tome su doskočili.
          Hvala Totalsporteku, Vipboxu, Squirrelu… svaki put kada je napeto – blokada. Dok ponovo namjestiš, prošla baba s kolačima.
          S F1TV imao sam jednom problem i to u prvoj sezoni prijenosa i to sam dobio nešto novaca nazad.



          2
          1

          1
        • Fia
          Realista Prikaži

          U svemu sto radis ako ne znas si nadrljao. Kombinacija adblockera + pop up blockera + antivirusa -nemas brige. Ne iskacu ti raznorazni prozori.
          Sto se tice lose slike, vecina linkova sto gledam ima full hd rezoluciju, sasvim dovoljno.
          A za stekanje nisam imao posebnih problema, kao sto kazem, 2-3 utrke i to minorni problemi.



          2
          1

          1
      • Mercedes
        RacePace Prikaži

        Definitivno preporuka i s moje strane… znam da gledamo na svaku paru, ali kad pogledaš gdje sve potrošiš pare na brzinu, kad nešto obožavaš kao mi F1, nije puno na kraju…
        A kad s full accessom upariš multiviewer.app, eeeeeeee da vidiš sreće :)
        https://multiviewer.app/
        https://multiviewer.app/_next/static/media/albura.5db5258a.jpg
        https://multiviewer.app/_next/static/media/ziiplus.751d2ba2.jpg
        https://multiviewer.app/_next/static/media/alma144.ecb80c88.jpg


        0
        0

        0
  4. Bmw
    EnoEno Prikaži

    Dobro jutro fanovi F1,,
    Htio bi samo nešto pitati Ovdje..

    Kada gledam kalendar za nadolazeću sezonu,prve utrke se voze u Subotu a ne u Nedjelju!?.
    Dali sa nešto propustio ili je greška,mada je kod svih tako.

    Lp


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.