McLaren predstavio livreju za 2024.

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 5 mjeseci 2 min 3 komentara

McLaren je odlučio iznenaditi fanove ranim predstavljanjem ovosezonske livreje, a novi bolid naziva MCL38 bit će predstavljen 14. veljače, istog datuma kada i Mercedes.

Glavne boje ostale su papaja narančasta i crna, a plava je u potpunosti izbačena. Prednji dio bolida ostao je u istom izdanju kao i prošle godine, s nešto više narančaste na prednjem krilu, dok je bočni raspored boja izmijenjen. Brojevi vozača napisani su krom srebrnom bojom.

“U 2024. ulazimo s ciljem nastavka našeg putovanja ka vrhu poretka. Prošla godina omogućila nam je da postavimo jake temelje za budućnost kroz kontinuirani rad, predanost, trud i talent”, rekao je šef tima Andrea Stella.

“S nadogradnjom infrastrukture i novim ljudima koji su stigli moramo nastaviti podizati naše standarde i uklopiti visoke performanse u sve što radimo.”

McLaren je odnedavno “naoružan” novim zračnim tunelom, a tehnički tim ojačali su Rob Marshall koji je stigao iz Red Bulla i David Sanchez koji je napustio Ferrari. Njih dvojica surađivat će s tehničkim direktorom za aerodinamiku Peterom Prodromouom, Marshall u ulozi direktora za inženjering i dizajn, a Sanchez kao direktor za koncept bolida i performanse.

Nova livreja McLarena


Odgovor

3 komentara

  1. Mclaren
    Leo4 Prikaži

    Ništa posebno, ali opet lijepo..i napokon nema više one svijetlo plave boje



    1
    1

    0
  2. Lotus
    zion11 Prikaži

    bućkuriš od livreje, kao i prošle sezone


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.